Boardet er indtil videre lukket for tilgang af nye brugere.

Vi har i det seneste årstid haft problemer med, at rigtig mange fordækte personer opretter falske profiler på boardet og bruger det til spam eller linker til sider med mistænkeligt indhold. Vi bruger rigtig meget tid på at forhindre dette og på at rydde op efter disse personer.

Trafikken på boardet og antallet af nye 'reelle' brugere er faldet drastisk de seneste år og står ikke mål med ovennævnte indsats. Derfor har vi besluttet at lukke for tilgangen af nye brugere mens vi tænker over, hvordan vi løser problemet på en overkommelig måde. Eksisterende brugere kan fortsat logge på og bruge boardet som sædvanligt.

Egon & Henrik

Søgningen gav 2 resultater

af Lise Andersen
4/4/2013 kl. 16:12
Forum: Helt eller delvist hårdføre orkide typer
Emne: Orkideer i Hedeland
Svar: 7
Visninger: 5336

re.: orkideer i Hedeland

Tak for svar om orkideer i Hedeland. Jeg kender jo godt "orkide-engen". Jeg har selv fundet en gammel artikel om hvilke orkideer der er i hedeland: http://www.sn.dk/P-jagt-efter-vilde-orkider/Hoeje-Taastrup/artikel/67996 hvor der faktisk står nævnt hvilke 5 orkideer der skulle være i Hedeland. Men i...
af Lise Andersen
3/4/2013 kl. 17:38
Forum: Helt eller delvist hårdføre orkide typer
Emne: Orkideer i Hedeland
Svar: 7
Visninger: 5336

Orkideer i Hedeland

Jeg bor meget tæt på Hedeland og kunne godt tænke mig at se de vilde orkideer der. Jeg kender godt "orkide-engen" i Hedeland, hvor jeg set nogle for lang tid siden. Der skulle efter sigende være 5 forskellige. Er der nogen der har hørt om ture hvor man kan se dem eller lignende?