Boardet er indtil videre lukket for tilgang af nye brugere.

Vi har i det seneste årstid haft problemer med, at rigtig mange fordækte personer opretter falske profiler på boardet og bruger det til spam eller linker til sider med mistænkeligt indhold. Vi bruger rigtig meget tid på at forhindre dette og på at rydde op efter disse personer.

Trafikken på boardet og antallet af nye 'reelle' brugere er faldet drastisk de seneste år og står ikke mål med ovennævnte indsats. Derfor har vi besluttet at lukke for tilgangen af nye brugere mens vi tænker over, hvordan vi løser problemet på en overkommelig måde. Eksisterende brugere kan fortsat logge på og bruge boardet som sædvanligt.

Egon & Henrik

Spørgsmål vedr. dyrkning af Worsleya

Der skal jo også være plads til andre ting, så slå dig ud her, hvis dit emne ikke passer ind andre steder.
Besvar
Jette&Kristian
Indlæg: 9
Tilmeldt: 8/9/2013 kl. 11:13

Spørgsmål vedr. dyrkning af Worsleya

Indlæg af Jette&Kristian » 1/2/2014 kl. 17:51

Der skal jo også stå noget i de lidt mere solrige vinduer. Vi lod os derfor inspirere af AndersB, der promoverede en Worsleya i sin introduktionsskrivelse forrige sommer.

Nu skulle der så gerne ankomme et halvt dusin frø engang i næste uge, og vi surfer flittigt efter dyrkningstips. Mange synes at have haft held med lavagranulat (evt. opblandet) men der tales også om både spagnummos, perlite og leca.
Vi kan finde alle fire på Orkideimperiets hjemmeside, men inden vi lægger os fast på noget kunne vi godt tænke os, at høre om nogen herinde havde en mening eller ligefrem erfaringer?

Endelig sad vi med et par spørgsmål til forståelsen af de fortrinsvis amerikanske sider. Når der et sted tales om semi-hydro kunne vi så være ude i noget i stil med greenmix som har den fordel at vi allerede bruger til det orkideerne?
Og menes der noget specielt med humus (som nogen blander i) er det helt almindelig planteskolejord?

Mvh
Jette & Kristian

Morten Lyngsaa
Indlæg: 156
Tilmeldt: 9/2/2010 kl. 02:09
Geografisk sted: Kaas
Kontakt:

Re: Spørgsmål vedr. dyrkning af Worsleya

Indlæg af Morten Lyngsaa » 3/2/2014 kl. 06:33

Jeg har ingen erfaring med Worsleya, men kan generelt sige at humus som du spørger til er nedbrudte organiske dele, hvad enten det er plante eller animalske dele.
Mvh.
Morten Lyngsaa
Skolemarken 1
Kaas
9490 Pandrup

Besvar