Boardet er indtil videre lukket for tilgang af nye brugere.

Vi har i det seneste årstid haft problemer med, at rigtig mange fordækte personer opretter falske profiler på boardet og bruger det til spam eller linker til sider med mistænkeligt indhold. Vi bruger rigtig meget tid på at forhindre dette og på at rydde op efter disse personer.

Trafikken på boardet og antallet af nye 'reelle' brugere er faldet drastisk de seneste år og står ikke mål med ovennævnte indsats. Derfor har vi besluttet at lukke for tilgangen af nye brugere mens vi tænker over, hvordan vi løser problemet på en overkommelig måde. Eksisterende brugere kan fortsat logge på og bruge boardet som sædvanligt.

Egon & Henrik

De dukker jo op alle vejne...

Her kan vi diskutere orkideernes opbygning, bestøvningsteknik, frøformering, korrekt navngivning og andre nørdede emner.
Besvar
Stargazer
Indlæg: 362
Tilmeldt: 26/12/2007 kl. 09:30

De dukker jo op alle vejne...

Indlæg af Stargazer » 3/1/2010 kl. 16:04


Brugeravatar
Egon K P
Indlæg: 3633
Tilmeldt: 1/3/2007 kl. 19:42
Geografisk sted: Aarhus N

Indlæg af Egon K P » 3/1/2010 kl. 17:15

Jeg var inde og høre et foredrag til EOC'en i London i 2003, hvor vi blev præsenteret for en mængde nye spændende arter fra New Guinea. De finder rigtigt mange, det er jo dejligt.

Jeg nåede lige at blive forbløffet over den sidste, for den blomstrer lystigt i min udestue for tiden, men, den stod så heller ikke til at være nyopdaget. :lol:
Mvh Egon

Besvar