Boardet er indtil videre lukket for tilgang af nye brugere.

Vi har i det seneste årstid haft problemer med, at rigtig mange fordækte personer opretter falske profiler på boardet og bruger det til spam eller linker til sider med mistænkeligt indhold. Vi bruger rigtig meget tid på at forhindre dette og på at rydde op efter disse personer.

Trafikken på boardet og antallet af nye 'reelle' brugere er faldet drastisk de seneste år og står ikke mål med ovennævnte indsats. Derfor har vi besluttet at lukke for tilgangen af nye brugere mens vi tænker over, hvordan vi løser problemet på en overkommelig måde. Eksisterende brugere kan fortsat logge på og bruge boardet som sædvanligt.

Egon & Henrik

Krydsninger mellem forskellige slægter

Her kan vi diskutere orkideernes opbygning, bestøvningsteknik, frøformering, korrekt navngivning og andre nørdede emner.
Besvar
Tranlampe
Indlæg: 65
Tilmeldt: 23/6/2006 kl. 00:53
Geografisk sted: Kastager, Lolland
Kontakt:

Krydsninger mellem forskellige slægter

Indlæg af Tranlampe » 29/4/2007 kl. 23:12

Billedet på forsiden af det nyeste nummer af "Orkideer" (af en Slc. Seagulls Mini-Cat Heaven) har fået mig til at tænke på, om det er muligt at lave krydsninger mellem alle orkideslægter, eller om nogle slægter er så forskellige, at det ville svare til at parre en kat med en guldfisk (det ultimative kæledyr for orkidioter) :wink: .
Mvh. Camilla Hæstrup

Brugeravatar
LarsB
Indlæg: 614
Tilmeldt: 24/8/2006 kl. 11:01
Geografisk sted: Rødovre

Indlæg af LarsB » 29/4/2007 kl. 23:57

Det meget kort svar er: Nej, men kan ikke krydse alt med alt andet. Der skal være et vist slægtskab.

Med venlig hilsen
Lars Bagge

Besvar