Boardet er indtil videre lukket for tilgang af nye brugere.

Vi har i det seneste årstid haft problemer med, at rigtig mange fordækte personer opretter falske profiler på boardet og bruger det til spam eller linker til sider med mistænkeligt indhold. Vi bruger rigtig meget tid på at forhindre dette og på at rydde op efter disse personer.

Trafikken på boardet og antallet af nye 'reelle' brugere er faldet drastisk de seneste år og står ikke mål med ovennævnte indsats. Derfor har vi besluttet at lukke for tilgangen af nye brugere mens vi tænker over, hvordan vi løser problemet på en overkommelig måde. Eksisterende brugere kan fortsat logge på og bruge boardet som sædvanligt.

Egon & Henrik

zygopetalum tips?

Spørg her, hvis du har spørgsmål til en arts dyrkning, farveform mv.
Besvar
ole lukøje
Indlæg: 235
Tilmeldt: 12/1/2010 kl. 14:29
Geografisk sted: djursland

zygopetalum tips?

Indlæg af ole lukøje » 31/10/2010 kl. 02:29

hej kloge mennesker.

jeg søger et regelsæt omkring dyrkning af zygopetalum'er, fordi mine egne mistrives (brune plettede blade og tilsidst masser af løvfald).

så jeg håber der er nogle der kan give en detaljeret vejledning i hvordan jeg skal holde den bedst muligt her over vinteren.

jeg ved ikke så meget om planten, men jeg ønsker mere viden og historie om den fordi jeg elsker dens farver og duft. det er klart en af mine favoriter blandt de mere almindelige orkideer.

kan jeg måske holde væksten igang til vinter hvis jeg fiksere nogle sparepære over dem? og hvor meget vand drikker de gerne? temperature nat og dag? luftfugtighed osv.

på forhånd tak

vh anders ole lukøje

Besvar