Boardet er indtil videre lukket for tilgang af nye brugere.

Vi har i det seneste årstid haft problemer med, at rigtig mange fordækte personer opretter falske profiler på boardet og bruger det til spam eller linker til sider med mistænkeligt indhold. Vi bruger rigtig meget tid på at forhindre dette og på at rydde op efter disse personer.

Trafikken på boardet og antallet af nye 'reelle' brugere er faldet drastisk de seneste år og står ikke mål med ovennævnte indsats. Derfor har vi besluttet at lukke for tilgangen af nye brugere mens vi tænker over, hvordan vi løser problemet på en overkommelig måde. Eksisterende brugere kan fortsat logge på og bruge boardet som sædvanligt.

Egon & Henrik

coelogyne cristata

Spørg her, hvis du har spørgsmål til en arts dyrkning, farveform mv.
Besvar
benjamin steen
Indlæg: 11
Tilmeldt: 17/2/2011 kl. 19:16
Geografisk sted: viborg

coelogyne cristata

Indlæg af benjamin steen » 5/3/2011 kl. 21:39

jeg købte en coelogyne cristata i går hvordan er de som orkide, skal de have meget lys og hvor meget vand skal den have?

er det en art der er til at dele?

Hvordan med andre arter i den familie Er de til at få fat i på det danske marked, eller skal man have dem hjem fra udlandet

Da jeg ikke har den store erfaring eller tiltro med handel fra udlandet vil jeg helst om jeg kan få den fra det danske marked
MvH Benjamin Steen

the bigger pseudobulber the better !

Brugeravatar
Dorthe
Indlæg: 170
Tilmeldt: 7/11/2006 kl. 18:38
Geografisk sted: FYN

Indlæg af Dorthe » 7/3/2011 kl. 16:12

Hej!

Det er en spændende orkide, nyder at hænge ude i et træ fra ca. maj til frostens indtog ca. okt./nov. Den skal selvfølgelig have gødning og vand, som hvis den var inde. Læs om arten kan tåle den danske sommer( tp)
Der findes mange på det danske marked, bla. Col. fimbrita, har personligt lige købt en Col. speciosa, som blomstrer med den smukkeste(store) blomst.
Dorthe

Besvar