Boardet er indtil videre lukket for tilgang af nye brugere.

Vi har i det seneste årstid haft problemer med, at rigtig mange fordækte personer opretter falske profiler på boardet og bruger det til spam eller linker til sider med mistænkeligt indhold. Vi bruger rigtig meget tid på at forhindre dette og på at rydde op efter disse personer.

Trafikken på boardet og antallet af nye 'reelle' brugere er faldet drastisk de seneste år og står ikke mål med ovennævnte indsats. Derfor har vi besluttet at lukke for tilgangen af nye brugere mens vi tænker over, hvordan vi løser problemet på en overkommelig måde. Eksisterende brugere kan fortsat logge på og bruge boardet som sædvanligt.

Egon & Henrik

Phragmipedium

Spørg her, hvis du har spørgsmål til en arts dyrkning, farveform mv.
Besvar
Brugeravatar
Augusta
Indlæg: 129
Tilmeldt: 27/8/2010 kl. 15:09
Geografisk sted: Humlebæk

Phragmipedium

Indlæg af Augusta » 28/4/2011 kl. 20:10

Jeg er faldet lidt for Phragmipediumer, men undre mig over hvorfor de sjældent ses i handlen. Heller ikke de europæiske orkide gartnerier synes at gøre meget i dem. Hvorfor mon?

Paphiopedilum ses jo så mange steder.

Stargazer
Indlæg: 362
Tilmeldt: 26/12/2007 kl. 09:30

Indlæg af Stargazer » 28/4/2011 kl. 21:10

Hej

De fleste af arterne kan købes mange steder.
Jeg har dyrket adskillige af dem, og de er ikke vanskelige.
Blot skal du have en del plads, da de bliver ret store - ihvertfald fald en del af dem.

En god og billig måde er at bestille dem i eksempelvis Ecuador, og få dem til at tage dem med til Europa, hvor de så vil sende dem fra et show som de deltager i.

:-)
Lars

Brugeravatar
Augusta
Indlæg: 129
Tilmeldt: 27/8/2010 kl. 15:09
Geografisk sted: Humlebæk

Indlæg af Augusta » 10/5/2011 kl. 20:42

Har du et ecuador link, Lars?
Jeg har nu købt en meget fin Pragh Mem Dick Celemens af Irma- den har jeg store forventninger til, og derudover har jeg min lille Phrag caudatum.
Men vil stadig ha´flere...

Christian Koch
Indlæg: 413
Tilmeldt: 30/4/2007 kl. 00:53

Indlæg af Christian Koch » 25/5/2011 kl. 16:09

Jeg tror det har meget at gøre med størrelsen som Lars siger. For de fylder meget i et gartneri i relativt lang tid før de er blomstringsklar - ja ihvertfald en del af dem. P. bessae og en del af dens hybrider er noget mindre, ligesom din mem. dick clements - ses oftere synes jeg.
De vinder nu også mere og mere indpas her, og jeg prøver da også at få alt med hjem af dem jeg kan når jeg er på indkøb. Som Lars skriver kan man få gode planter når de Sydamerikanske gartnerieer kommer herover, men så skal man enten have dem til at sende derfra hvor de er, eller selv køre til udstillingen :)

Christian
www.OrkideImperiet.dk - Webshop og Butik

Besvar