Side 1 af 1

Phragmipedium

: 28/4/2011 kl. 20:10
af Augusta
Jeg er faldet lidt for Phragmipediumer, men undre mig over hvorfor de sjældent ses i handlen. Heller ikke de europæiske orkide gartnerier synes at gøre meget i dem. Hvorfor mon?

Paphiopedilum ses jo så mange steder.

: 28/4/2011 kl. 21:10
af Stargazer
Hej

De fleste af arterne kan købes mange steder.
Jeg har dyrket adskillige af dem, og de er ikke vanskelige.
Blot skal du have en del plads, da de bliver ret store - ihvertfald fald en del af dem.

En god og billig måde er at bestille dem i eksempelvis Ecuador, og få dem til at tage dem med til Europa, hvor de så vil sende dem fra et show som de deltager i.

:-)
Lars

: 10/5/2011 kl. 20:42
af Augusta
Har du et ecuador link, Lars?
Jeg har nu købt en meget fin Pragh Mem Dick Celemens af Irma- den har jeg store forventninger til, og derudover har jeg min lille Phrag caudatum.
Men vil stadig ha´flere...

: 25/5/2011 kl. 16:09
af Christian Koch
Jeg tror det har meget at gøre med størrelsen som Lars siger. For de fylder meget i et gartneri i relativt lang tid før de er blomstringsklar - ja ihvertfald en del af dem. P. bessae og en del af dens hybrider er noget mindre, ligesom din mem. dick clements - ses oftere synes jeg.
De vinder nu også mere og mere indpas her, og jeg prøver da også at få alt med hjem af dem jeg kan når jeg er på indkøb. Som Lars skriver kan man få gode planter når de Sydamerikanske gartnerieer kommer herover, men så skal man enten have dem til at sende derfra hvor de er, eller selv køre til udstillingen :)

Christian