Boardet er indtil videre lukket for tilgang af nye brugere.

Vi har i det seneste årstid haft problemer med, at rigtig mange fordækte personer opretter falske profiler på boardet og bruger det til spam eller linker til sider med mistænkeligt indhold. Vi bruger rigtig meget tid på at forhindre dette og på at rydde op efter disse personer.

Trafikken på boardet og antallet af nye 'reelle' brugere er faldet drastisk de seneste år og står ikke mål med ovennævnte indsats. Derfor har vi besluttet at lukke for tilgangen af nye brugere mens vi tænker over, hvordan vi løser problemet på en overkommelig måde. Eksisterende brugere kan fortsat logge på og bruge boardet som sædvanligt.

Egon & Henrik

Min Dendrobium er helt vild

Spørg her, hvis du har spørgsmål til en arts dyrkning, farveform mv.
Besvar
Dotte
Indlæg: 39
Tilmeldt: 23/6/2006 kl. 10:17
Geografisk sted: Valby

Min Dendrobium er helt vild

Indlæg af Dotte » 27/10/2006 kl. 16:23

Min Dendrobium er helt vild lige for tiden. Der er kommet tre nye skud nede ved jorden, og man kan nærmest se, at de vokser dag for dag. Hvor spændende :) . Den tabte jo blomsterne ret hurtigt efter jeg fik den her for et par måneder siden, derfor er jeg ekstra glad for de nye skud - nu skal den jo nok blive flot og stor.

Ved ikke helt om dette emne er placeret rigtigt, men trængte bare sådan til at juble. Andre i min omgangskreds kan ikke helt se de sjove og glædelige i et par nye planteskud.
Venlig hilsen
Dorthe

Karen
Moderator
Indlæg: 2067
Tilmeldt: 16/6/2006 kl. 21:37
Geografisk sted: Slangerup
Kontakt:

Indlæg af Karen » 27/10/2006 kl. 19:33

Jeg kan absolut forstå din glæde, for med tre nye skud så kan den jo komme til at lave mange flere blomster i fremtiden. Ja tit står jeg faktisk og håber at en ny lille gavækst ikke er en blomsterstængel men istedet et nyt skud. Det er vel nok godt vi her forstår hinanden :D
mvh/ Karen ~ orkidevinduet.dk

Besvar