Side 1 af 1

Paphinia ?????

: 15/5/2011 kl. 01:30
af Sus
Ja så er gode råd dyre....


Jeg har fået erhvervet mig denne fantastiske plante og kan læse mig til den kommer fra våde varme tropiske regnskove....men trives i god luftig let drænig medium men jeg fik den i tæt pakket spagnummos i plastampel den er super frodig og ser sund ud.

Den er i mit drivhus på nat 16 og dag 23-27+ har haft den i 2 dage men ønsker meget mere info alt hvad den kan trække, er her nogen der huser denne plante eller kan der anbefales en bog der beskriver denne art med mere end 20 linier for det er hvad jeg har pt. en bog på svær engelsk hi hi med masser af fagord og googles transelate og det der ellers kan findes på nettet er lige så kryptisk...Den siger den skal have masser af gødning hele tiden hver eneste dag passer dette ????

: 18/5/2011 kl. 23:27
af helleasc
Den eneste anden, jeg har set, er den "Augusta" ville give væk i "Køb, Salg og Bytte" afsnittet i februar. Det kan være hun ved noget om den.

: 24/5/2011 kl. 19:50
af Augusta
Det må være mig.
Jeg ved at den er glad for varme og fugt- og sidstnævnte fik den ikke nok af her. :-( Og ikke alt for skarpt lys.
Den er ellers super fantastisk når den blomstre, men hos mig var den ved at dø.
Nu bor den hos Bitten, og jeg håber bestemt hun har bedre held end mig.

: 25/5/2011 kl. 17:41
af Sus
Tak skal i ha :)

Ja det må jeg jo så forsøge at efterkomme :) den ser intil videre ud til at trives fint...

Jeg ville meget gerne have den over i en kurv men ved ikke om det er nogen god ide eftersom den jo så vil tørre noget hurtigere ud end det lyder til den bryder sig om.

Ja den er ret lækker i blomsten det må man sige og en spændende flot plante at kigge på generalt