Side 1 af 1

Aerangis mystacidii - pasning

: 16/3/2012 kl. 19:08
af Karinaf
Dette er også en af de planter jeg købte for lidt tid siden.

Indtil videre ser den ud til at trives fint hos mig. Den havde to små blomster stængler, da jeg modtog den. Jeg monterede den på en barkklods og indtild videre vokser ihvertfald den ene blomsterstængel lystigt :)

Men hvordan vil de af jer, der har forstand på denne lille afrikanske plante, anbefale at man passer den ? Vand, lys, gødning m.m :)

Overvejer meget om jeg skal have sat noget kunstigt lys op og i såfald hvilket? :?:

: 19/3/2012 kl. 05:44
af Karinaf
Slet ingen? :)

: 19/3/2012 kl. 07:26
af Erna
Hej Karina
Jeg har ingen erfaring med din plante. Jeg har prøvet om jeg kunne finde noget relevant til dig på internettet, det var begrænset hvad jeg lige kunne finde. Jeg er nået frem til at den kommer fra det samme område i Afrika, som Aerangis luteo-alba, Jeg ved ikke om man så kan gå ud fra at de så begge skal dyrkes ens.

Linket
http://www.orchidculture.com/COD/FREE/FS254.html
indeholder et culturesheet for Aerangis luteo-alba, det er et af de gratis culturesheets, som er tilgængelige på

http://www.orchidculture.com

Der findes masser af andre sheets som man kan købe ( blandt andre et til Aerangis mystacidii ) men man ved at se udformningen af de gratis, kan man jo få en ide om det er noget man mener er anvendeligt, før man evt. køber andre.

http://www.orchidculture.com/COD/FREE/FS254.html

Jeg ved ikke hvor meget det her hjalp dig, men der er vel stadig håb om at der er andre, som selv har en, eller som ved en hel masse om den, kommer med et bedre svar.

: 20/3/2012 kl. 21:03
af Karinaf
Hej Erna

Tusind tak for hjælpen :) Vil prøve at kigge lidt på de link's du er kommet med og håber at jeg så bliver lidt klogere :)