Boardet er indtil videre lukket for tilgang af nye brugere.

Vi har i det seneste årstid haft problemer med, at rigtig mange fordækte personer opretter falske profiler på boardet og bruger det til spam eller linker til sider med mistænkeligt indhold. Vi bruger rigtig meget tid på at forhindre dette og på at rydde op efter disse personer.

Trafikken på boardet og antallet af nye 'reelle' brugere er faldet drastisk de seneste år og står ikke mål med ovennævnte indsats. Derfor har vi besluttet at lukke for tilgangen af nye brugere mens vi tænker over, hvordan vi løser problemet på en overkommelig måde. Eksisterende brugere kan fortsat logge på og bruge boardet som sædvanligt.

Egon & Henrik

Stanhopea tigrina.

Spørg her, hvis du har spørgsmål til en arts dyrkning, farveform mv.
Besvar
Ibdal
Indlæg: 2
Tilmeldt: 10/12/2014 kl. 01:08

Stanhopea tigrina.

Indlæg af Ibdal » 10/12/2014 kl. 01:22

Hej.
Jeg er ny her, og har ikke nogen stor samling af planter. Jeg har for en del år siden købt en Stanhopea tigrina, den er efterhånden blevet ret stor og en flot plante, syntes jeg. Den plejer at blomstre i december-januar hvor den også sætter nye blade. Det jeg er i tvivl om er, hvornår jeg skal give den gødning og hvor længe ? Den hænger i min stue i en kurv, jeg tager gerne et billede så I kan se den og komme med jeres mening.

Venlig hilsen
Allan Ibdal

Karen
Moderator
Indlæg: 2067
Tilmeldt: 16/6/2006 kl. 21:37
Geografisk sted: Slangerup
Kontakt:

Re: Stanhopea tigrina.

Indlæg af Karen » 14/12/2014 kl. 04:38

Jeg ville drosle gødning ned, når sollyset forsvinder skal bulberne hærdes og og nyvækst vil blive tynd og ranglet. Min mantra er altid at lys, varme, vand og gødning skal være i balance. Så medmindre du hiver planten masser af kunst lys så er det tud for at drosle ned på resten, en vis sæson forskel er nødvendig for at opnå blomstring.
mvh/ Karen ~ orkidevinduet.dk

Ibdal
Indlæg: 2
Tilmeldt: 10/12/2014 kl. 01:08

Re: Stanhopea tigrina.

Indlæg af Ibdal » 17/12/2014 kl. 02:56

Hej. Tak for dit svar. Det ser ikke ud til den blomstre i år, og jeg tænker den nok trænger til at blive delt osv.

Besvar