Boardet er indtil videre lukket for tilgang af nye brugere.

Vi har i det seneste årstid haft problemer med, at rigtig mange fordækte personer opretter falske profiler på boardet og bruger det til spam eller linker til sider med mistænkeligt indhold. Vi bruger rigtig meget tid på at forhindre dette og på at rydde op efter disse personer.

Trafikken på boardet og antallet af nye 'reelle' brugere er faldet drastisk de seneste år og står ikke mål med ovennævnte indsats. Derfor har vi besluttet at lukke for tilgangen af nye brugere mens vi tænker over, hvordan vi løser problemet på en overkommelig måde. Eksisterende brugere kan fortsat logge på og bruge boardet som sædvanligt.

Egon & Henrik

Masd Aquarius

Skriv her, hvis du har en hybrid du gerne vil vide mere om. Skriv også her hvis du har en hybrid du vil gerne vil have identificeret.
Lene T.
Indlæg: 35
Tilmeldt: 19/9/2006 kl. 19:18
Geografisk sted: Nordsjælland
Kontakt:

Indlæg af Lene T. » 22/9/2006 kl. 07:21

Karen skrev:Masdevallia er glad for en god luftfugtighed, hvilket sikkert er hvorfor bladene er visnede. Samme grund er nok bag de visne blomsterstængler, en haltende plante bør dog heller ikke få lov til at blomstre.

Har du overvejet at sætte planten på en bakke med f.eks. leca, hvorfra vand kan fordampe op omkring planten. Evt en stor potte skjule med vand i bunden hvor planten igen står på leca kugler(/silderiste oven på korkpropper)

Jeg har flyttet emnet til hybrider og ændret titlen, så det lidt tydeligere fremgår at der er tale om en hybrid (hos hybrider skrive begge dele af navnet med stort).

Har greenmixen været tørret ud?
Ja greenmixen har været tørret ud, men ikke totalt...
Er det da et problem ?
jeg har sat den i køkkenvinduet nu, med en pose henover...
Lene T.

Karen
Moderator
Indlæg: 2067
Tilmeldt: 16/6/2006 kl. 21:37
Geografisk sted: Slangerup
Kontakt:

Indlæg af Karen » 22/9/2006 kl. 18:01

Tør greenmix er noget skidt, rockwoolen bryder sig absolut ikke om at tørre ud og kan nærmest suge fugten ud af rødderne. Men greenmix skal heller ikke holdes plask våd hele tiden... En pænt moslag er tegn på at potten er har tørret for meget ud. Så brug mossen som en slags indikator på om du vander nok.
mvh/ Karen ~ orkidevinduet.dk

Besvar