Boardet er indtil videre lukket for tilgang af nye brugere.

Vi har i det seneste årstid haft problemer med, at rigtig mange fordækte personer opretter falske profiler på boardet og bruger det til spam eller linker til sider med mistænkeligt indhold. Vi bruger rigtig meget tid på at forhindre dette og på at rydde op efter disse personer.

Trafikken på boardet og antallet af nye 'reelle' brugere er faldet drastisk de seneste år og står ikke mål med ovennævnte indsats. Derfor har vi besluttet at lukke for tilgangen af nye brugere mens vi tænker over, hvordan vi løser problemet på en overkommelig måde. Eksisterende brugere kan fortsat logge på og bruge boardet som sædvanligt.

Egon & Henrik

pasning af Blc. village

Skriv her, hvis du har en hybrid du gerne vil vide mere om. Skriv også her hvis du har en hybrid du vil gerne vil have identificeret.
Besvar
jane
Indlæg: 29
Tilmeldt: 20/6/2008 kl. 13:19
Geografisk sted: Birkerød sjælland

pasning af Blc. village

Indlæg af jane » 11/3/2011 kl. 13:38

Hejsa.

Har købt mig en orkide af Blc. village chief north.
Har prøvet at google mig frem til en pasning af denne plante - men har ikke rigtig kunne finde noget. Er der nogle som kan give mig en pasningsvejledning af denne her? Ved at den skal have meget lys - og den høre til de varme gruppe - men hvornår blomster den? Skal den have meget vand i en periode osv osv
Hilsen jane

PA48
Indlæg: 417
Tilmeldt: 28/3/2007 kl. 12:07
Geografisk sted: Brøndby

Blc. village chief

Indlæg af PA48 » 11/3/2011 kl. 21:34

Hej Jane

Blc. village chief north er ikke en art?? ok

Kik efter Catt og Laelia på nettet.
Masser af lys -stor forskel på temp. nat og dag.
hvile om vinteren= ingen vand.

Hilsen Per Alm
Brøndby

Karen
Moderator
Indlæg: 2067
Tilmeldt: 16/6/2006 kl. 21:37
Geografisk sted: Slangerup
Kontakt:

Indlæg af Karen » 14/3/2011 kl. 16:22

tror at man kun kanslippe afsted men ingen vand hvis man har et fugtigt drivhus. Så ved stuedyrkning ville jeg nok fortæstte med at vande, men kun moderat og med passende udtørring.

Tjah med sådan en kompleks hybrid er det svært at sige. Men jeg tror det er en af de kompakte typer, som sætter nyskud flere gange om året og derfor er knap så sæson styret - og som ved korrekt dyrkning kan blomstre flere gange om året.

Men der skal lys til, men pas på ikke at brænde den af.

PS>Tråden er flyttet til et mere korrekt område på forumet.
mvh/ Karen ~ orkidevinduet.dk

Besvar