Boardet er indtil videre lukket for tilgang af nye brugere.

Vi har i det seneste årstid haft problemer med, at rigtig mange fordækte personer opretter falske profiler på boardet og bruger det til spam eller linker til sider med mistænkeligt indhold. Vi bruger rigtig meget tid på at forhindre dette og på at rydde op efter disse personer.

Trafikken på boardet og antallet af nye 'reelle' brugere er faldet drastisk de seneste år og står ikke mål med ovennævnte indsats. Derfor har vi besluttet at lukke for tilgangen af nye brugere mens vi tænker over, hvordan vi løser problemet på en overkommelig måde. Eksisterende brugere kan fortsat logge på og bruge boardet som sædvanligt.

Egon & Henrik

Prøver at vedhæfte billede!

Har du et billede af din orkide, som du bare gerne vil dele med os, så er det her, du skal indsætte et link til dit billede.
Besvar
Benthe Schmidt
Indlæg: 49
Tilmeldt: 28/7/2006 kl. 20:07
Geografisk sted: Espergærde

Prøver at vedhæfte billede!

Indlæg af Benthe Schmidt » 10/7/2008 kl. 23:53

Aj, er så dum til dette med billeder! Prøver dog, i respekt for Boye!

Ville gerne sende Boye en sidste hilsen og jer et billede af min Cattleya Patricia Fire Dance, håber det lykkes. Boye har været så meget med til at øge interessen for vore dejlige planter, og jeg vil gerne sige tak for alt den støtte en amatør som jeg har fået!

Hvis det lykkes at sende billedet, så skal jeg sige at denne har haft 7 blomster på en gang, og er 4 år gammel i min kultur.

Og jeg beder om undskyldning for ulejligheden hvis dette ikke virker efter hensigten.

God sommer! Benthe
Vedhæftede filer
Billede112.jpg
Billede112.jpg (45.44 KiB) Vist 1198 gange

Besvar