Boardet er indtil videre lukket for tilgang af nye brugere.

Vi har i det seneste årstid haft problemer med, at rigtig mange fordækte personer opretter falske profiler på boardet og bruger det til spam eller linker til sider med mistænkeligt indhold. Vi bruger rigtig meget tid på at forhindre dette og på at rydde op efter disse personer.

Trafikken på boardet og antallet af nye 'reelle' brugere er faldet drastisk de seneste år og står ikke mål med ovennævnte indsats. Derfor har vi besluttet at lukke for tilgangen af nye brugere mens vi tænker over, hvordan vi løser problemet på en overkommelig måde. Eksisterende brugere kan fortsat logge på og bruge boardet som sædvanligt.

Egon & Henrik

Priklæbet gøgeurt (Dactylorhiza praetermissa)

Har du et billede af din orkide, som du bare gerne vil dele med os, så er det her, du skal indsætte et link til dit billede.
Besvar
Brugeravatar
vilmis
Indlæg: 33
Tilmeldt: 21/1/2012 kl. 19:29
Geografisk sted: Kolding
Kontakt:

Priklæbet gøgeurt (Dactylorhiza praetermissa)

Indlæg af vilmis » 11/6/2012 kl. 21:27

Sidste år jeg køb priklæbet gøgeurt (Dactylorhiza praetermissa) i Bilkas havecenter i Kolding. Desvære men dræbesnegle elsker at spise gøgeurts blade..
Vedhæftede filer
Dactylorhiza praetermissa.jpg
Dactylorhiza praetermissa.jpg (26.16 KiB) Vist 1313 gange

Brugeravatar
Egon K P
Indlæg: 3633
Tilmeldt: 1/3/2007 kl. 19:42
Geografisk sted: Aarhus N

Indlæg af Egon K P » 11/6/2012 kl. 21:41

Det er da dejligt at se, at der er prikker på læben, dem jeg købte samme sted for 5-6 år siden var vist Maj-Gøgeurt i stedet for. Det kunne Bilka jo ikke gøre for.

Det er da godt, at dræbersneglene "kun" har smag for bladene, så vi andre, ligesom dig selv, kan se blomsterne! Smukt blomsterskaft! :P
Mvh Egon

Besvar