Boardet er indtil videre lukket for tilgang af nye brugere.

Vi har i det seneste årstid haft problemer med, at rigtig mange fordækte personer opretter falske profiler på boardet og bruger det til spam eller linker til sider med mistænkeligt indhold. Vi bruger rigtig meget tid på at forhindre dette og på at rydde op efter disse personer.

Trafikken på boardet og antallet af nye 'reelle' brugere er faldet drastisk de seneste år og står ikke mål med ovennævnte indsats. Derfor har vi besluttet at lukke for tilgangen af nye brugere mens vi tænker over, hvordan vi løser problemet på en overkommelig måde. Eksisterende brugere kan fortsat logge på og bruge boardet som sædvanligt.

Egon & Henrik

Hjælp til identificering af Orkide

Har du et billede af din orkide, som du bare gerne vil dele med os, så er det her, du skal indsætte et link til dit billede.
Besvar
EsbenR
Indlæg: 1
Tilmeldt: 20/5/2014 kl. 04:27

Hjælp til identificering af Orkide

Indlæg af EsbenR » 20/5/2014 kl. 04:36

Jeg købte denne orkide i Kiwi i Norge for nogle måneder siden, den har store "pseudobulbs" og flotte blomster på 5-7cm i diameter. På potten står der bare at det er en orkide, så det er ikke til så meget hjælp.

Jeg håber at der er nogen der kan hjælpe til med at identificere den.

På forhånd tak
Mvh Esben R.
Vedhæftede filer
image.jpg
Blomsterne
image.jpg (42.1 KiB) Vist 3267 gange

Karen
Moderator
Indlæg: 2067
Tilmeldt: 16/6/2006 kl. 21:37
Geografisk sted: Slangerup
Kontakt:

Re: Hjælp til identificering af Orkide

Indlæg af Karen » 20/5/2014 kl. 09:37

Mit bedste bud er en Odontoglossum hybrid, hvilket skulle gi dig god mulighed for at slå kultur op. Et nærmere navn kommer du nok ikke, der er mange hybrider som ligner hinanden. Flot blomst, har altid ment at vi burde ha flere hobby folk som dedikerede sig denne gruppe af orkideer.
mvh/ Karen ~ orkidevinduet.dk

Besvar