Boardet er indtil videre lukket for tilgang af nye brugere.

Vi har i det seneste årstid haft problemer med, at rigtig mange fordækte personer opretter falske profiler på boardet og bruger det til spam eller linker til sider med mistænkeligt indhold. Vi bruger rigtig meget tid på at forhindre dette og på at rydde op efter disse personer.

Trafikken på boardet og antallet af nye 'reelle' brugere er faldet drastisk de seneste år og står ikke mål med ovennævnte indsats. Derfor har vi besluttet at lukke for tilgangen af nye brugere mens vi tænker over, hvordan vi løser problemet på en overkommelig måde. Eksisterende brugere kan fortsat logge på og bruge boardet som sædvanligt.

Egon & Henrik

Cattleya mossiae

Har du et billede af din orkide, som du bare gerne vil dele med os, så er det her, du skal indsætte et link til dit billede.
Besvar
Cattleyafreak
Indlæg: 82
Tilmeldt: 26/12/2013 kl. 12:00
Geografisk sted: Ballerup

Cattleya mossiae

Indlæg af Cattleyafreak » 29/5/2014 kl. 21:56

C. mossiae.jpg
C. mossiae.jpg (127.18 KiB) Vist 3585 gange
Min C. lueddemaniana viste sig at være en mossiae.

Brugeravatar
Egon K P
Indlæg: 3633
Tilmeldt: 1/3/2007 kl. 19:42
Geografisk sted: Aarhus N

Re: Cattleya mossiae

Indlæg af Egon K P » 29/5/2014 kl. 23:42

Hvis jeg billedgoogler de to arter, så synes jeg det er lidt svært at se, hvad der kendetegner dem hver især. Der er billeder i begge lejre, der ligner din, og også, der slet ikke ligner din. Mange Cattleyaer er meget variable, så jeg tør ikke sætte et af navnene på din.

Men en flot farvesammensætning, din har på læben, og så en næsten sart lyseblå farve til resten af blomsten.
Mvh Egon

Cattleyafreak
Indlæg: 82
Tilmeldt: 26/12/2013 kl. 12:00
Geografisk sted: Ballerup

Re: Cattleya mossiae

Indlæg af Cattleyafreak » 30/5/2014 kl. 12:42

Hej Egon K P
Jeg er helt enig med dig, men allerede da jeg købte planten for snart 2 år siden, sagde jeg til forhandleren, "dette er ikke en luddemaniana", mener selv jeg har tjek på hvordan en lueddemaniana skal se ud i vækst, og denne så/ser meget forskellig ud i væksten, har flere lueddemanianer og alle andre typer Cattleyas og læg dertil mange år erfaring med Cattleyagrubben, derfor tillader jeg mig at kalde den "mossiae" selv om det er bedøvende ligegyldigt hvad den hedder, bare den er smuk og dufter skøøøøøøøønt, så kan Taxomonerne kalde den hvad de vil.
Hilsen Thomas.

Besvar