Side 1 af 1

Mexipedium xerophyticum

: 24/7/2014 kl. 13:18
af Erna
Jeg har lige købt denne Mexipedium xerophyticum på ebay. Jeg har allerede en som jeg købte i marts måned, men da jeg så denne som var i knop så kunne jeg ikke nære mig for at byde på den, det er jo ikke hver dag man ser en i blomst til salg. Jeg vidste godt at blomsten er lille. Alligevel var jeg ved at falde i svime da jeg pakkede den ud og så blomsten, den er bare så lille og så sød og så perfekt. :lol:

Billede


Billede

Re: Mexipedium xerophyticum

: 25/7/2014 kl. 03:12
af Egon K P
Det er jo en af de flotteste orkideer, der findes, den er så lille og ser så skrøbelig ud, den er bare så fantastisk smuk. Gode billeder og tak for 3D-billedet! :D

Re: Mexipedium xerophyticum

: 25/7/2014 kl. 09:08
af ChristianMPJ
Meget meget flot ligner lidt en fruesko

Re: Mexipedium xerophyticum

: 25/7/2014 kl. 11:43
af Erna
Mange tak Egon og Christian :lol:

Christian den hører til Frueskoene. Jeg går ud fra at det er ok at vise et uddrag fra en bog, hvis jeg henviser til kilden, så undgår jeg at vidergive noget som jeg evt. har fejlfortolket.
citatet er fra Harold Koopowitz bog "Tropical Slipper Orchids".
Jeg er blevet gjort opmærksom på at jeg har misfortolket loven om ophavsret , derfor har jeg redigeret mit indlæg og fjernet citatet. Jeg skulle have haft forfatterens tilladelse til at citere ham. Jeg havde læst at man gerne måtte bringe et uddrag uden tilladelse, hvis man f.eks. lavede en opgave, men det her kan jo ikke kaldes en opgave :lol: Her er istedet et link til Orchidspecies hvor der også kan læses om Mexipedium:
http://www.orchidspecies.com/mexxerophyticum.htm

Re: Mexipedium xerophyticum

: 25/7/2014 kl. 20:38
af ChristianMPJ
ah okay :)
er ikke så stærk fruesko slægten :D