Boardet er indtil videre lukket for tilgang af nye brugere.

Vi har i det seneste årstid haft problemer med, at rigtig mange fordækte personer opretter falske profiler på boardet og bruger det til spam eller linker til sider med mistænkeligt indhold. Vi bruger rigtig meget tid på at forhindre dette og på at rydde op efter disse personer.

Trafikken på boardet og antallet af nye 'reelle' brugere er faldet drastisk de seneste år og står ikke mål med ovennævnte indsats. Derfor har vi besluttet at lukke for tilgangen af nye brugere mens vi tænker over, hvordan vi løser problemet på en overkommelig måde. Eksisterende brugere kan fortsat logge på og bruge boardet som sædvanligt.

Egon & Henrik

neofinetia falcata

Har du et billede af din orkide, som du bare gerne vil dele med os, så er det her, du skal indsætte et link til dit billede.
Besvar
louise vig
Indlæg: 203
Tilmeldt: 10/2/2010 kl. 16:13
Geografisk sted: kgs lyngby
Kontakt:

neofinetia falcata

Indlæg af louise vig » 6/8/2014 kl. 08:28

Lidt sølle blomstring på denne ellers kraftige plante. Mon det er fordi den har fået for meget vand i vinters ?
Vedhæftede filer
neo.JPG
neo.JPG (17.86 KiB) Vist 2513 gange

Brugeravatar
Egon K P
Indlæg: 3633
Tilmeldt: 1/3/2007 kl. 19:42
Geografisk sted: Aarhus N

Re: neofinetia falcata

Indlæg af Egon K P » 6/8/2014 kl. 10:19

Flot plante, den kunne jo godt have givet lidt flere blomster. Men måske sætter de sommetider en lille skaft, andre gange et større, det behøver måske ikke være p.g.a. vandingen. Min har også lige blomstret, den havde 5-6 knopper, men sneglene var vilde med dem, så kun de 3 nåede at springe ud! :(
Mvh Egon

Besvar