Boardet er indtil videre lukket for tilgang af nye brugere.

Vi har i det seneste årstid haft problemer med, at rigtig mange fordækte personer opretter falske profiler på boardet og bruger det til spam eller linker til sider med mistænkeligt indhold. Vi bruger rigtig meget tid på at forhindre dette og på at rydde op efter disse personer.

Trafikken på boardet og antallet af nye 'reelle' brugere er faldet drastisk de seneste år og står ikke mål med ovennævnte indsats. Derfor har vi besluttet at lukke for tilgangen af nye brugere mens vi tænker over, hvordan vi løser problemet på en overkommelig måde. Eksisterende brugere kan fortsat logge på og bruge boardet som sædvanligt.

Egon & Henrik

Habenaria medusa

Har du et billede af din orkide, som du bare gerne vil dele med os, så er det her, du skal indsætte et link til dit billede.
Besvar
Brugeravatar
Erna
Indlæg: 1361
Tilmeldt: 12/8/2009 kl. 05:24
Geografisk sted: Skibby

Habenaria medusa

Indlæg af Erna » 5/9/2014 kl. 10:16

Sådan ser min Habenaria medusa ud i år. 22 blomsterknopper, som jeg skyndte mig at banke op i en lampe, da jeg skulle vande, så de to knækkede af :lol: Sidste år fik jeg for første gang også en ekstra knold i potten, den stå forrest i potten/billedet, med 15 blomster.
Billede
Med venlig hilsen
Erna

Brugeravatar
Egon K P
Indlæg: 3633
Tilmeldt: 1/3/2007 kl. 19:42
Geografisk sted: Aarhus N

Re: Habenaria medusa

Indlæg af Egon K P » 5/9/2014 kl. 11:05

Du er nu også altid så betænksom, Erna, "mon planten kan bære 22 blomster", og straks hjalp du den til en mere sikker overlevelse ved at knække 2 knopper af! :lol: Nå, du har sikkert bebrejdet dig selv det hændte, det er jo desværre, hvad der sker. Men pæne ser de da stadigvæk ud, de to. Mine har vist valgt at springe blomstringen over i år, så de står vegetative. Nu blev de så også ompottet midt sommer, ikke det smarteste tidspunkt for en ompotning, men alle mine planter trængte til det, og så kom de næsten alle en tur med ud i det gode vejr, og fik nyt medie på havebodet. Måske det har forstyrret mine i år.

Men en flot blomstring, tak for synet! :wink:
Mvh Egon

Karen
Moderator
Indlæg: 2067
Tilmeldt: 16/6/2006 kl. 21:37
Geografisk sted: Slangerup
Kontakt:

Re: Habenaria medusa

Indlæg af Karen » 6/9/2014 kl. 07:34

Den er nu skøn, og måske de to blomstre mindre er det der skal til for at den har ekstra energi til at lave en ekstra knold også i år... Måske.
mvh/ Karen ~ orkidevinduet.dk

Brugeravatar
Erna
Indlæg: 1361
Tilmeldt: 12/8/2009 kl. 05:24
Geografisk sted: Skibby

Re: Habenaria medusa

Indlæg af Erna » 6/9/2014 kl. 17:13

Tusind tak Egon og Karen :lol: Ja, det er jo spændende Karen om der kommer ny knold på grund af de to afknækkede, hvis der kommer to nye, så skal der knækkes blomsterknopper af til næste år :lol: :lol:
Med venlig hilsen
Erna

Besvar