Side 1 af 1

DOK's lokalklubbers billedbanker.

: 9/3/2015 kl. 15:14
af Egon K P
Der kommer ikke mange nye billeder herind, for mit vedkommende har jeg så rigeligt at gøre med at lave billeder til både JOK's og DOK's hjemmesider og nye billeder til bladets billedbank.

Først bruger jeg 1½-2½ time til møderne med at tage billeder, mine egne planter bliver fotograferet hjemme, ellers slår tiden ikke til, og så går de næste 3-4 dage fra morgen til nat med at lave brugbare billeder ud af de mange billeder, der er taget af de planter, der var med til mødet, og derefter går der 6-8 timer med at få dem lagt på JOK's hjemmeside.

Mellem møderne laver jeg billeder til et kommende galleri på DOK's hjemmeside, og samtidig billeder til at fylde i JOK's galleri og til bladets billedbank.

Så, der kommer nok ikke mange nye billeder her fra min hånd, ikke før de godt 320.000 billeder er blevet gennemgået, jeg har taget siden 2006. Så de næste mange måneder går med de små projekter, samt, hvad der ellers er sideløbende af mindre opgaver for klubben.

Men, på DOK's hjemmeside er der links til lokalklubberne, og på flere af dem ligger der mange billeder, så skulle nogen hungre lidt efter nye billeder, så kik derind.

http://www.orkideer.dk/

Re: DOK's lokalklubbers billedbanker.

: 13/3/2015 kl. 11:39
af Karen
god arbejdslyst, lyder som lidt af en opgave

Re: DOK's lokalklubbers billedbanker.

: 13/3/2015 kl. 20:23
af Egon K P
Tak for det, Karen, hvad gør man ikke for sin klub! :wink:

Re: DOK's lokalklubbers billedbanker.

: 17/3/2015 kl. 12:40
af Karen
Timelønnen er heldigvis ikke grunden til at man gør det. Skal se at finde hen til billederne, Jan sagde at der efterhånden var en del.