Side 1 af 1

Spiesii og cruentum

: 22/9/2015 kl. 19:55
af ChristianMPJ
Var på besøg hos Hans sidste lørdag og købte Bulbophyllum spiesii og Bulbophyllum cruentum

Billede
Billede


Her hænger de sammen med mine Bulbophyllum phalaenopsis'er
Billede

Re: Spiesii og cruentum

: 23/9/2015 kl. 00:20
af Egon K P
Det ser jo godt ud. :D Jeg var til et SOK-foredrag hos Hans i juni, det var J. J. Vermeulen, der fortalte om Bulbophyllum. Der så jeg Hans' Bulbophyllum cruentum i blomst, den var imponerende stor og flot.

Fik du fat i en Bulbophyllum orthosepalum fra Röelke? Jeg fik en i sommers, her er den.

Re: Spiesii og cruentum

: 23/9/2015 kl. 17:35
af ChristianMPJ
Han har lige fået den hjem og er gang med at sende den til mig desuden da jeg var oppe hos Hans C.
var hans i blomst
Billede

Re: Spiesii og cruentum

: 23/9/2015 kl. 22:52
af Egon K P
Det er godt at høre, den er på vej. Det er jo en spændende blomst, den får.

Jeg var så heldig at blive kontaktet af en af mine venner, han skulle til England til orkideudstilling i juni, og han havde fået en mail fra Ten Shin Garden, at sendte han svar retur indenfor få timer, så kunne han få planter med. Dog skulle der købes 10 af hver interessant art, og samlet skulle det op på et pænt stort beløb. Så jeg fik nogle få timer til at kikke listen igennem, af de 15 orkideer, jeg havde skrevet, at jeg godt ville aftage mellem 4-10 af hver, var min gode ven kun interesseret i 3 af dem. Men det var jo betingelserne for at være med. Så jeg fik 4 nye arter til samlingen, og mellem 3 og 10 af hver af de 3. Jeg havde så skrevet, at hvis det kunne lade sig gøre, så stod jeg også på en Bulbophyllum orthosepalum, men kun én af dem!

Et par uger efter kom den så hjem efter udstillingen, vi fik ikke at vide på forhånd, om den var med, men det var den heldigvis. Det var en glædelig overraskelse.

Re: Spiesii og cruentum

: 24/9/2015 kl. 18:34
af ChristianMPJ
Glæder mig også at få planten hjem. men efter orthosepalum holder jeg lige en pause med macrobulbon sektionen, da jeg er nød til at vente til næste år for at skaffe bulb. agastor, hvor efter jeg også skal ha fundet en måde at skaffe bulbophyllum macrobulbum, da det lyder til at Hans C. ikke sælger flere af dem. men har også andre planter på min liste jeg gerne vil prøve blandt andet bulb. lasianthum (igen) og bulb. pahudii.