Boardet er indtil videre lukket for tilgang af nye brugere.

Vi har i det seneste årstid haft problemer med, at rigtig mange fordækte personer opretter falske profiler på boardet og bruger det til spam eller linker til sider med mistænkeligt indhold. Vi bruger rigtig meget tid på at forhindre dette og på at rydde op efter disse personer.

Trafikken på boardet og antallet af nye 'reelle' brugere er faldet drastisk de seneste år og står ikke mål med ovennævnte indsats. Derfor har vi besluttet at lukke for tilgangen af nye brugere mens vi tænker over, hvordan vi løser problemet på en overkommelig måde. Eksisterende brugere kan fortsat logge på og bruge boardet som sædvanligt.

Egon & Henrik

Om mine bøger.

Giv gerne tips her, hvis du har en bog eller andet, som du gerne vil anbefale.
Besvar
Brugeravatar
LarsB
Indlæg: 614
Tilmeldt: 24/8/2006 kl. 11:01
Geografisk sted: Rødovre

Om mine bøger.

Indlæg af LarsB » 4/2/2008 kl. 23:42

Nogen har måske bemærket, at de tre bøger, jeg har omtalt, alle er på Engelsk. Jeg må erkende, at langt de fleste af mine orkidebøger er på englesk. Dette skyldes, at d ajeg begyndte at dyrke orkideer, var udvalget af bøger på dansk meget begrænset. Min første bog var Wolfgang Ruzys lille bog om orkideer. God for en begynder, men man vokser hurtigt fra den. Der er udgået for mange år siden og mig bekendt ikke genoptrykt.

Hvis man skulle vide noget mere, var man nødt til at ty til udenlandsk literatur, og da Engelsk er det eneste fremmedsprog jeg mestre godt nok til at læse bøger, blev det her, jeg hentede og henter mine bøger. De mere specialliserede bøger bliver stadig ikke oversat til Dansk. Som en politiker engang sagde: 'Danmark er for lille et sprogområde til at have sin egen ballet.'

I skal derfor ikke forvente at se anmeldelser af nyere Dansk orkideliteratur fra min hånd lige forløbig.

Med venlig hilsen
Lars Bagge

Brugeravatar
paphjoint
Indlæg: 144
Tilmeldt: 9/8/2006 kl. 21:28
Geografisk sted: Frankrig - Nordøst for Paris

Indlæg af paphjoint » 5/2/2008 kl. 06:45

Hej Lars

Kan kun sige ditto til det. JEg tror ogsaa at Thomassen's bog var ude paa det tidspunkt.

Rusy er iovrigt stadigvaek i fuld gang og har skrevet et par artikler for Orchid review sidste aar

mvh

Uri
Index less

Brugeravatar
LarsB
Indlæg: 614
Tilmeldt: 24/8/2006 kl. 11:01
Geografisk sted: Rødovre

Indlæg af LarsB » 5/2/2008 kl. 10:14

Hej Uri,

Thomassens bog var vist allerede udgået, da jeg begyndte. Den er vist fra starten af 70'erne. Mit eksemplar er et arvestykke.

Det er vist rigtigt, at Rysy har skrevet I Orchid review for et par år siden. Jeg har en kedelig vane med ikke at lægge mærke til, hvem der egentlig har skrevet artiklerne. Det er egentlig synd, at hans bog ikke er blevet genoptrykt. Jeg var meget glad for den.

Med venlig hilsen
Lars Bagge

Besvar