Side 1 af 1

Om mine bøger.

: 4/2/2008 kl. 23:42
af LarsB
Nogen har måske bemærket, at de tre bøger, jeg har omtalt, alle er på Engelsk. Jeg må erkende, at langt de fleste af mine orkidebøger er på englesk. Dette skyldes, at d ajeg begyndte at dyrke orkideer, var udvalget af bøger på dansk meget begrænset. Min første bog var Wolfgang Ruzys lille bog om orkideer. God for en begynder, men man vokser hurtigt fra den. Der er udgået for mange år siden og mig bekendt ikke genoptrykt.

Hvis man skulle vide noget mere, var man nødt til at ty til udenlandsk literatur, og da Engelsk er det eneste fremmedsprog jeg mestre godt nok til at læse bøger, blev det her, jeg hentede og henter mine bøger. De mere specialliserede bøger bliver stadig ikke oversat til Dansk. Som en politiker engang sagde: 'Danmark er for lille et sprogområde til at have sin egen ballet.'

I skal derfor ikke forvente at se anmeldelser af nyere Dansk orkideliteratur fra min hånd lige forløbig.

Med venlig hilsen

: 5/2/2008 kl. 06:45
af paphjoint
Hej Lars

Kan kun sige ditto til det. JEg tror ogsaa at Thomassen's bog var ude paa det tidspunkt.

Rusy er iovrigt stadigvaek i fuld gang og har skrevet et par artikler for Orchid review sidste aar

mvh

Uri

: 5/2/2008 kl. 10:14
af LarsB
Hej Uri,

Thomassens bog var vist allerede udgået, da jeg begyndte. Den er vist fra starten af 70'erne. Mit eksemplar er et arvestykke.

Det er vist rigtigt, at Rysy har skrevet I Orchid review for et par år siden. Jeg har en kedelig vane med ikke at lægge mærke til, hvem der egentlig har skrevet artiklerne. Det er egentlig synd, at hans bog ikke er blevet genoptrykt. Jeg var meget glad for den.

Med venlig hilsen