Boardet er indtil videre lukket for tilgang af nye brugere.

Vi har i det seneste årstid haft problemer med, at rigtig mange fordækte personer opretter falske profiler på boardet og bruger det til spam eller linker til sider med mistænkeligt indhold. Vi bruger rigtig meget tid på at forhindre dette og på at rydde op efter disse personer.

Trafikken på boardet og antallet af nye 'reelle' brugere er faldet drastisk de seneste år og står ikke mål med ovennævnte indsats. Derfor har vi besluttet at lukke for tilgangen af nye brugere mens vi tænker over, hvordan vi løser problemet på en overkommelig måde. Eksisterende brugere kan fortsat logge på og bruge boardet som sædvanligt.

Egon & Henrik

Manual of Orchids. Royal Horticultural Society.

Giv gerne tips her, hvis du har en bog eller andet, som du gerne vil anbefale.
Besvar
Brugeravatar
LarsB
Indlæg: 614
Tilmeldt: 24/8/2006 kl. 11:01
Geografisk sted: Rødovre

Manual of Orchids. Royal Horticultural Society.

Indlæg af LarsB » 4/2/2008 kl. 23:58

Manual of Orchids. Royal Horticultural Society. Consultant Editor Joyce Stewart.

Den sidste generelle orkidebog, jeg vil omtale I denne omgang er ovenstående. Den er udgivet i 1995 og har ganske mange slægter og arter med i forhold til sin størrelse (Den er noget mere handy i formatet end de to tidligere omtalte).

Her er ingen fotos, kun tegninger, omtalen af de enkelte planter er kortere og det samme gælder kulturanvisningerne. Til gengæld er en del af kulturanvisningerne alligevel meget gode, formodentligvis fordi de er skrevet af folk med forstand på lige præcis den slægt. Der har været en del mennesker involveret i at skrive og illustrere bogen, og der er helt sikkert spyttet en del penge i projektet fra RHS, så det er et gennemarbejdet værk. Jeg har et indtryk af Joyce Stewart som et meget seriøst arbejdende menneske jeg er endnu ikke stødt på en bog, hun har været involveret i, der ikke har været god.

Sam sagt er bogen i et transportvenligt format og kan derfor medbringes steder, hvor man kunne tænkes at få brug for at vide noget om en orkide, som f.eks. udstillinger og gartneribesøg. På grund af dette, og på grund af de fremragende tegninger, har denne bog fået plads på mine hylder.

Med venlig hilsen
Lars Bagge

Besvar