Boardet er indtil videre lukket for tilgang af nye brugere.

Vi har i det seneste årstid haft problemer med, at rigtig mange fordækte personer opretter falske profiler på boardet og bruger det til spam eller linker til sider med mistænkeligt indhold. Vi bruger rigtig meget tid på at forhindre dette og på at rydde op efter disse personer.

Trafikken på boardet og antallet af nye 'reelle' brugere er faldet drastisk de seneste år og står ikke mål med ovennævnte indsats. Derfor har vi besluttet at lukke for tilgangen af nye brugere mens vi tænker over, hvordan vi løser problemet på en overkommelig måde. Eksisterende brugere kan fortsat logge på og bruge boardet som sædvanligt.

Egon & Henrik

Wild orchid man, Stig Dahlstöm

Giv gerne tips her, hvis du har en bog eller andet, som du gerne vil anbefale.
Besvar
Tommy
Indlæg: 72
Tilmeldt: 12/7/2007 kl. 21:33
Kontakt:

Wild orchid man, Stig Dahlstöm

Indlæg af Tommy » 11/10/2009 kl. 16:03

Hej på er!

Jag träffade Stig i Dresden/Tyskland i samband med utställningen där. Han berättade att han just gjort en film om Spökorkidéen Dendrophylax lindenii.

Fick en film med mig hem och lovade att göra lite reklam för den. Har just sett den och måste säga att den är mycktet bra. Det visas och berättas om, inte bara spökorkidéen utan många andra orkidéer och bromelior i området där spökena växer.

Ni hittar Stigs hemsida om filmen på länken nedan. Där kan både filmen och en målning av denna orkidé köpas. Filmen kostar 20Euro eller 25$.

http://www.wildorchidman.com/

Bilder på dendrophylax lindenii hittar ni här http://images.google.se/images?sourceid ... a=N&tab=wi
MVH
Tommy Ljunggren

My home page:
http://www.ljunggrens.org

My photo page:
http://www.flickr.com/photos/tommyljunggren

Besvar