Boardet er indtil videre lukket for tilgang af nye brugere.

Vi har i det seneste årstid haft problemer med, at rigtig mange fordækte personer opretter falske profiler på boardet og bruger det til spam eller linker til sider med mistænkeligt indhold. Vi bruger rigtig meget tid på at forhindre dette og på at rydde op efter disse personer.

Trafikken på boardet og antallet af nye 'reelle' brugere er faldet drastisk de seneste år og står ikke mål med ovennævnte indsats. Derfor har vi besluttet at lukke for tilgangen af nye brugere mens vi tænker over, hvordan vi løser problemet på en overkommelig måde. Eksisterende brugere kan fortsat logge på og bruge boardet som sædvanligt.

Egon & Henrik

Danmarks vilde orkideer

Giv gerne tips her, hvis du har en bog eller andet, som du gerne vil anbefale.
Besvar
Hans Jørgen Staugaard
Indlæg: 766
Tilmeldt: 18/8/2007 kl. 21:57
Geografisk sted: Rødovre

Danmarks vilde orkideer

Indlæg af Hans Jørgen Staugaard » 15/1/2011 kl. 23:20

Nu har det lige været juletid, denne gang lå der en orkidebog til mig som heder Danmarks vilde orkideer. Af Henrik Ærenlund Pedersen og Niels Fauerholdt, hvilket må siges er 2 meget kompetendte personer på området.
Bogen er virkeligt også blevet derefter, det er bestemt, den bedste bog om emnet, jeg er stødt på indtil videre.
En rigtig god støtte, når man er ude og skal artsbestemme en orkide, hvilket jeg syntes er meget kompliceret. Der er både underholdning og viden i den bog.
Jeg kan kun anbefæle bogen til dem der godt kan lide at gå i naturen og nyde de danske orkideer. Den er alle pengene værd.
Hans J.
Rødovre

Pernille84
Indlæg: 108
Tilmeldt: 7/6/2010 kl. 20:44
Geografisk sted: Aalborg

Indlæg af Pernille84 » 16/1/2011 kl. 12:57

Den fik jeg også i julegave! Hvor sjovt 8)

Og jeg kan kunne give Hans Jørgen ret. Det er en fantastisk bog. Masser af information og derudover er der også nogle virkelig smukke billeder. Både af orkideer, men også af den danske natur.

Besvar