Boardet er indtil videre lukket for tilgang af nye brugere.

Vi har i det seneste årstid haft problemer med, at rigtig mange fordækte personer opretter falske profiler på boardet og bruger det til spam eller linker til sider med mistænkeligt indhold. Vi bruger rigtig meget tid på at forhindre dette og på at rydde op efter disse personer.

Trafikken på boardet og antallet af nye 'reelle' brugere er faldet drastisk de seneste år og står ikke mål med ovennævnte indsats. Derfor har vi besluttet at lukke for tilgangen af nye brugere mens vi tænker over, hvordan vi løser problemet på en overkommelig måde. Eksisterende brugere kan fortsat logge på og bruge boardet som sædvanligt.

Egon & Henrik

Spændende ting med posten idag!

Giv gerne tips her, hvis du har en bog eller andet, som du gerne vil anbefale.
Besvar
elisabethen
Indlæg: 81
Tilmeldt: 30/3/2007 kl. 12:25
Geografisk sted: Taastrup, Storkøbenhavn
Kontakt:

Spændende ting med posten idag!

Indlæg af elisabethen » 11/6/2007 kl. 13:38

Weee, bliver lige nødt til, at dele min glæde!

For efterhånden alt for lang tid siden bestilte jeg to stk orkidébøger fra Amazon.com, som omsider er kommet med posten.

Det drejer sig om Botanica's Orchids og The Illustrated Encyclopedia of Orchids. Ville egentlig bare have den første, som er blevet anbefalet her på siden, men så var der tilbud på at købe begge samlet, som jeg ikke kunne stå for.

Botanica's har et dejligt, handy format.. Så slipper kæresten og jeg måske for flere impulskøb af planter, som vi først finder ud af, at vi ikke kan holde liv i, når pengene er brugt. Og det vil både vi og orkidéerne sikkert sætte pris på.
Den anden ser også flot ud, og er ligeleges en opslagsbog, men knap så handy i størrelse.. Og desværre i paperback, hvilket jeg synes er synd for sådan en iøvrigt flot bog. Den bliver sikkert hurtigt hærget at se på.

Link:
http://www.amazon.com/Botanicas-Orchids ... 735&sr=1-1

Begge bøger til 45$ (cirka 250 kr pga. den historisk lave dollar-kurs) + 150 kr i told.

Nu kommer jeg nok til at kigge billeder i et par timer, før jeg vender tilbage til eksamenslæsningen :D

Mvh. Elisabeth

Karen
Moderator
Indlæg: 2067
Tilmeldt: 16/6/2006 kl. 21:37
Geografisk sted: Slangerup
Kontakt:

Indlæg af Karen » 11/6/2007 kl. 18:17

Ja Botanica bogen er utrolig handy at have med sig.

Det lydder billigt nok, men ved at købe på amazon.co.uk slipper man for toldgebyret og tolden, som jo også lægges på fragten, og ender på ca det samme beløb.

Lad os høre om du ender med at blive fristet til at ville prøve noget nyt. Og held og lykke med eksaminerne.
mvh/ Karen ~ orkidevinduet.dk

Besvar