Side 1 af 1

Kunstgt formerede orkideer til haven.

: 8/3/2011 kl. 13:37
af Morten Lyngsaa
Jeg har tideligere købt planter hjem fra denne forhandler, det var fine planter, men eg havde ikke det store held med dem, da jeg ikke fik dem vandet på et krittisk tidspunkt, :-(
http://www.phytesia.com/

: 8/3/2011 kl. 16:00
af LarsB
Der kan godt være nogle dyre lærepenge i at prøve med frøplanter. Phytesia er en fin forretning, hvor jeg har købt en del Cyp-frøplanter. Du kan også prøve www.crustacare.be. Ud over frøplanter af Cyp'er har han også en del andre mere eller mindre hårdføre orkideer, og han levere også fine planter. Jeg har også købt Pleione fra ham.

Med venlig hilsen

: 8/3/2011 kl. 16:47
af Morten Lyngsaa
Jeg er oprettet som erhvervskunde hos dem, så prisen er noget mindre, men alligevel en pebret affære! :(

: 9/3/2011 kl. 13:57
af LarsB
JJeg har 'leget' med cypper i nogle år. Du får hurtigt brugt nogle tusinde kroner på det. Det tager en del år at få dem op i blomsterdygtig størrelse, og der forsvider nogen hver vinter, så jeg tror ikke, at det kommer til at løbe rundt nogen sinde for mit vedkommende. Du skal op i en større målestok, før det kan betale sig, eller også skal man bare være bedre til det end jeg er. Det er nok heller ikke så svært. Jeg har i ved udstrækning bare prøvet mig frem, og det koster en del planter.