Boardet er indtil videre lukket for tilgang af nye brugere.

Vi har i det seneste årstid haft problemer med, at rigtig mange fordækte personer opretter falske profiler på boardet og bruger det til spam eller linker til sider med mistænkeligt indhold. Vi bruger rigtig meget tid på at forhindre dette og på at rydde op efter disse personer.

Trafikken på boardet og antallet af nye 'reelle' brugere er faldet drastisk de seneste år og står ikke mål med ovennævnte indsats. Derfor har vi besluttet at lukke for tilgangen af nye brugere mens vi tænker over, hvordan vi løser problemet på en overkommelig måde. Eksisterende brugere kan fortsat logge på og bruge boardet som sædvanligt.

Egon & Henrik

Hjælp til optimal jordblanding til cyp!

Her diskuterer vi orkideer, som kan dyrkes på friland.
Besvar
Brugeravatar
Alexcpdk
Indlæg: 121
Tilmeldt: 12/11/2006 kl. 00:19
Geografisk sted: Næstved

Hjælp til optimal jordblanding til cyp!

Indlæg af Alexcpdk » 5/4/2015 kl. 22:56

Så er foråret så småt igang, og det betyder at orkideseasonen er lige om hjørnet. I den anledning skulle jeg modtage to cypripedium i løbet af næste uge, som jeg vil forsøge i store røde lerpotter på min overdækkede altan. Det drejer sig om 1 stk. cypripedium parviflorum var. parviflorum Og et stk cypripedium calceolus. Jeg er meget i tvivl om hvilken jordblanding jeg skal bruge til disse arter. Hvilke blandinger har i gode erfaringer med til disse? Mvh Alexander
Med venlig hilsen
Alexander Dittmer

PA48
Indlæg: 417
Tilmeldt: 28/3/2007 kl. 12:07
Geografisk sted: Brøndby

Re: Hjælp til optimal jordblanding til cyp!

Indlæg af PA48 » 6/4/2015 kl. 18:44

Almindelig dansk jord tilsat 25% perlite og 25% grus.
Pas på med at gøde for meget.
Aldrig direkte sollys i flere timer.

hilsn Per

Besvar