Boardet er indtil videre lukket for tilgang af nye brugere.

Vi har i det seneste årstid haft problemer med, at rigtig mange fordækte personer opretter falske profiler på boardet og bruger det til spam eller linker til sider med mistænkeligt indhold. Vi bruger rigtig meget tid på at forhindre dette og på at rydde op efter disse personer.

Trafikken på boardet og antallet af nye 'reelle' brugere er faldet drastisk de seneste år og står ikke mål med ovennævnte indsats. Derfor har vi besluttet at lukke for tilgangen af nye brugere mens vi tænker over, hvordan vi løser problemet på en overkommelig måde. Eksisterende brugere kan fortsat logge på og bruge boardet som sædvanligt.

Egon & Henrik

Hvor kan man købe orkideer i Nordjylland?

Har du et godt link til en hjemmeside, der handler om orkideer, så del den med os andre her.
Besvar
Nevin
Indlæg: 4
Tilmeldt: 21/10/2007 kl. 21:22

Hvor kan man købe orkideer i Nordjylland?

Indlæg af Nevin » 21/10/2007 kl. 21:53

Findes der overhovedet ingen sted i Nordjylland som forhandler orkideer? Jeg mener foruden byggemarkeder, Plantorama og supermarkeder?


Mvh.

Nevin

Brugeravatar
Egon K P
Indlæg: 3633
Tilmeldt: 1/3/2007 kl. 19:42
Geografisk sted: Aarhus N

Indlæg af Egon K P » 23/10/2007 kl. 15:30

Nu er jeg ikke nordjyde, men jeg er lidt bange for, at der ikke er nogle forhandlere i Nordjylland, men er du medlem af Nordjysk Orkide Klub, (NOK), så kommer Jan Larsen (KJ-Orchids) sommetider op til møderne, og fra tid til anden har han planter med til salg. Det er med garanti ikke nogle, du kan købe hverken i planteskoler eller lignende steder. Han har både orkideer til haven, til vindueskarmen og til drivhuset, men ham er du måske løbet ind i tidligere?

Mvh Egon.

Nevin
Indlæg: 4
Tilmeldt: 21/10/2007 kl. 21:22

ang. orkideer i Nordjylland

Indlæg af Nevin » 23/10/2007 kl. 16:42

Jeg er endnu ikke medlem af orkide foreningen i Nordjylland, men jeg overvejer det kraftigt. Kan dog se, at de ikke har nogen arrangementer på programmet foreløbig, så ...

Jeg er dog også "helt ny" med orkideer. Har pt. kun 7 af slagsen (heraf 5 forskellige arter/slags) - og det sætter sine begrænsninger, når min lejlighed sammenlagt kun har 5 m vindueskarme.

Jeg er dog interesseret i at få en Catteleya (af en slags!), da jeg har læst mig til, at den skulle dufte dejligt (og i øvrigt også har en smuk blomst).

Selv om de kan købes pr. postordre, er jeg dog bedst til selv af udsøge mine blomster. Derfor ville jeg gerne finde ud af om der mon fantes et sted har i Nordjylland, som forhandlede en sådan ...

Tak for dit svar!

Besvar