Boardet er indtil videre lukket for tilgang af nye brugere.

Vi har i det seneste årstid haft problemer med, at rigtig mange fordækte personer opretter falske profiler på boardet og bruger det til spam eller linker til sider med mistænkeligt indhold. Vi bruger rigtig meget tid på at forhindre dette og på at rydde op efter disse personer.

Trafikken på boardet og antallet af nye 'reelle' brugere er faldet drastisk de seneste år og står ikke mål med ovennævnte indsats. Derfor har vi besluttet at lukke for tilgangen af nye brugere mens vi tænker over, hvordan vi løser problemet på en overkommelig måde. Eksisterende brugere kan fortsat logge på og bruge boardet som sædvanligt.

Egon & Henrik

Orkideer til salg

Er der en orkide, du bare ikke kan leve uden? Har du for mange planter eller er der noget andet orkiderelateret, du ønsker/har i overskud? Så er det her, du kan annoncere. Kun for private!
Besvar
Brugeravatar
vilmis
Indlæg: 33
Tilmeldt: 21/1/2012 kl. 19:29
Geografisk sted: Kolding
Kontakt:

Orkideer til salg

Indlæg af vilmis » 3/2/2013 kl. 12:38

Hej folkens :D Mit livet er for travlt (skole og arbejde) og jeg kan ikke nå alt hvad jeg vil. Derfor jeg sæter 13 orkideer til salg. Det vil være bedst hvis nogen vil købe hele samling for 350 kr.
Navne list: Oncidium ornithorhynchum, Oncidium “Sugar baby”, Encyclia cordigera, Coelogyne triplicatula, Phalaenopsis (purpurfarve), Epidendrum: cylindrostachys, bracteolatum, angaritae, coryophurum, angaritae, calanthum, coronatum, porphyreum.

Jeg er fleksibel og sælge ikke fordi jeg gerne tjene penge, men fordi jeg gerne finde nyt hjem til disse skønheder, så kom med dit bud :)
Vedhæftede filer
Orkidee til salg.jpg
Orkidee til salg.jpg (38.62 KiB) Vist 1468 gange

Brugeravatar
vilmis
Indlæg: 33
Tilmeldt: 21/1/2012 kl. 19:29
Geografisk sted: Kolding
Kontakt:

Indlæg af vilmis » 4/2/2013 kl. 12:20

Orkideer blevet solgt idag, så moderatoren kan slette denne emne :D

Besvar