Boardet er indtil videre lukket for tilgang af nye brugere.

Vi har i det seneste årstid haft problemer med, at rigtig mange fordækte personer opretter falske profiler på boardet og bruger det til spam eller linker til sider med mistænkeligt indhold. Vi bruger rigtig meget tid på at forhindre dette og på at rydde op efter disse personer.

Trafikken på boardet og antallet af nye 'reelle' brugere er faldet drastisk de seneste år og står ikke mål med ovennævnte indsats. Derfor har vi besluttet at lukke for tilgangen af nye brugere mens vi tænker over, hvordan vi løser problemet på en overkommelig måde. Eksisterende brugere kan fortsat logge på og bruge boardet som sædvanligt.

Egon & Henrik

Udstyr til frøformering (Autoklave og sterilbænk) - Solgt

Er der en orkide, du bare ikke kan leve uden? Har du for mange planter eller er der noget andet orkiderelateret, du ønsker/har i overskud? Så er det her, du kan annoncere. Kun for private!
Besvar
Christian Koch
Indlæg: 413
Tilmeldt: 30/4/2007 kl. 00:53

Udstyr til frøformering (Autoklave og sterilbænk) - Solgt

Indlæg af Christian Koch » 19/4/2013 kl. 09:38

Hej alle,

Ja, jeg havde jo håbet at få lavet mig en masse sjove frøplanter med det udstyr jeg købte her på forum for et par år siden, men det er kun meget få gange jeg har fået arbejdet med det, så udstyret står bare og fylde en masse. Derfor tænker jeg at det helt sikkert kan komme mere til sin ret hos en af jer.

Der er tale om en autoklave på 42L og en LAF / Sterilbænk hvori man kan arbejde med såning af frøene. Udstyret er af ældre dato, men alt virker som det skal.

Udstyret er nu solgt

Chrstian
Vedhæftede filer
Autoklave.jpg
Autoklave.jpg (33.29 KiB) Vist 2409 gange
lafbænk.jpg
lafbænk.jpg (13.21 KiB) Vist 2409 gange
www.OrkideImperiet.dk - Webshop og Butik

Besvar