Boardet er indtil videre lukket for tilgang af nye brugere.

Vi har i det seneste årstid haft problemer med, at rigtig mange fordækte personer opretter falske profiler på boardet og bruger det til spam eller linker til sider med mistænkeligt indhold. Vi bruger rigtig meget tid på at forhindre dette og på at rydde op efter disse personer.

Trafikken på boardet og antallet af nye 'reelle' brugere er faldet drastisk de seneste år og står ikke mål med ovennævnte indsats. Derfor har vi besluttet at lukke for tilgangen af nye brugere mens vi tænker over, hvordan vi løser problemet på en overkommelig måde. Eksisterende brugere kan fortsat logge på og bruge boardet som sædvanligt.

Egon & Henrik

Cymbidium Set Wine 'Yoshi' sælges/byttes væk

Er der en orkide, du bare ikke kan leve uden? Har du for mange planter eller er der noget andet orkiderelateret, du ønsker/har i overskud? Så er det her, du kan annoncere. Kun for private!
Besvar
Kuzuri
Indlæg: 40
Tilmeldt: 7/5/2014 kl. 13:29
Geografisk sted: Stege

Cymbidium Set Wine 'Yoshi' sælges/byttes væk

Indlæg af Kuzuri » 5/6/2014 kl. 16:17

Hej,
Jeg har en Cymbidium Set Wine 'Yoshi' som ønsker sig et nyt hjem. :) Den har to pseudobulbs, er plantet i en 12 cm potte, og er generelt sund, rask og glad. :)
Pris: 90 kr plus porto (med mindre man kan afhente i Stege). Porto koster 49 kr uden ombringning, og 68 med ombringning. Jeg har en del øvelse i at sende planter med posten, så jeg kan næsten garantere at den kommer helskindet frem. :)

Her er lidt billeder:
I blomst:
http://www.orchideeen-shop.nl/uploadimages/1764.JPG

Planten:
Billede
Mvh Janni
----------
Facebook gruppe for Danske Orkide entusiaster: https://www.facebook.com/groups/danskeorkideentusiaster

Besvar