Boardet er indtil videre lukket for tilgang af nye brugere.

Vi har i det seneste årstid haft problemer med, at rigtig mange fordækte personer opretter falske profiler på boardet og bruger det til spam eller linker til sider med mistænkeligt indhold. Vi bruger rigtig meget tid på at forhindre dette og på at rydde op efter disse personer.

Trafikken på boardet og antallet af nye 'reelle' brugere er faldet drastisk de seneste år og står ikke mål med ovennævnte indsats. Derfor har vi besluttet at lukke for tilgangen af nye brugere mens vi tænker over, hvordan vi løser problemet på en overkommelig måde. Eksisterende brugere kan fortsat logge på og bruge boardet som sædvanligt.

Egon & Henrik

C. gaskeliana "Aphrodite"

Er der en orkide, du bare ikke kan leve uden? Har du for mange planter eller er der noget andet orkiderelateret, du ønsker/har i overskud? Så er det her, du kan annoncere. Kun for private!
Besvar
Cattleyafreak
Indlæg: 82
Tilmeldt: 26/12/2013 kl. 12:00
Geografisk sted: Ballerup

C. gaskeliana "Aphrodite"

Indlæg af Cattleyafreak » 27/12/2014 kl. 15:54

145.JPG
145.JPG (127.25 KiB) Vist 6911 gange
Sælger min store Cattleya gaskeliana "Aphrodite", da jeg har rigeligt af "gaskelianaer", og har besluttet at prøve kræfter med "stenlaelias" så udfasning af mine store Cattleyas er en realitet.
Den blomstrer forår/midsommer med kæmpestore velduftende skønheder, har desværre ikke billeder her på min pc, men har på mobilen, kan sendes til interesseret.
Forestiller mig i omegnen af 300 skillinger, ellers giv et bud.
Cattleyafreak, snart Laeliafreak.
Vedhæftede filer
146.JPG
146.JPG (94.8 KiB) Vist 6911 gange

Besvar