Boardet er indtil videre lukket for tilgang af nye brugere.

Vi har i det seneste årstid haft problemer med, at rigtig mange fordækte personer opretter falske profiler på boardet og bruger det til spam eller linker til sider med mistænkeligt indhold. Vi bruger rigtig meget tid på at forhindre dette og på at rydde op efter disse personer.

Trafikken på boardet og antallet af nye 'reelle' brugere er faldet drastisk de seneste år og står ikke mål med ovennævnte indsats. Derfor har vi besluttet at lukke for tilgangen af nye brugere mens vi tænker over, hvordan vi løser problemet på en overkommelig måde. Eksisterende brugere kan fortsat logge på og bruge boardet som sædvanligt.

Egon & Henrik

Salg af Orkideer??

Er der en orkide, du bare ikke kan leve uden? Har du for mange planter eller er der noget andet orkiderelateret, du ønsker/har i overskud? Så er det her, du kan annoncere. Kun for private!
Besvar
Daniel26
Indlæg: 48
Tilmeldt: 25/4/2014 kl. 12:53

Salg af Orkideer??

Indlæg af Daniel26 » 5/4/2015 kl. 17:20

Hejsa Dansk Orkideforum.

Jeg står lidt i et dilemma.
Er i gang med og se om jeg kan finde evt. planteskoler som sælger Vandaér men pt. er de utrolig svære og få fingerne i.
Desværre har orkideimperiet / Christian lukket hvor jeg altid har købt orkideer fra, så nu er der vel kun Hans Christiansen tilbage? :(
Er der evt. nogle som ved hvor man kan bestille orkideer ligeså nemt som Orkideimperiet måske? Da jeg synes det er svært at komme igennem til Hans,
Og da jeg bor for langt væk fra fredensborg har jeg ikke lige muligheden for at køre op til ham. :(
Jeg er udelukket Vanda typen, så det skal helst have med salg af disse, og hvis du selv sælger så bor jeg i nærheden af Næstved og Slagelse / Vestsjælland så må du gerne skrive hvis du er derfra også! :)
Håber at høre fra jer og forsat god dag derude! :)

Karen
Moderator
Indlæg: 2067
Tilmeldt: 16/6/2006 kl. 21:37
Geografisk sted: Slangerup
Kontakt:

Re: Salg af Orkideer??

Indlæg af Karen » 18/4/2015 kl. 07:58

Der er mange postordre firmaer, men primært Tyskland. Har selv været glad for Orchids & more og schwerter har også et stort udvalg, men dem har jeg aldrig købt online fra. Men ved ikke hvordan deres vanda udvalg er og det er jo altid op til ens egen risici vurdering om hvem man vil bruge.
mvh/ Karen ~ orkidevinduet.dk

Besvar