Boardet er indtil videre lukket for tilgang af nye brugere.

Vi har i det seneste årstid haft problemer med, at rigtig mange fordækte personer opretter falske profiler på boardet og bruger det til spam eller linker til sider med mistænkeligt indhold. Vi bruger rigtig meget tid på at forhindre dette og på at rydde op efter disse personer.

Trafikken på boardet og antallet af nye 'reelle' brugere er faldet drastisk de seneste år og står ikke mål med ovennævnte indsats. Derfor har vi besluttet at lukke for tilgangen af nye brugere mens vi tænker over, hvordan vi løser problemet på en overkommelig måde. Eksisterende brugere kan fortsat logge på og bruge boardet som sædvanligt.

Egon & Henrik

Nepenthes miranda

Er der en orkide, du bare ikke kan leve uden? Har du for mange planter eller er der noget andet orkiderelateret, du ønsker/har i overskud? Så er det her, du kan annoncere. Kun for private!
Besvar
Brugeravatar
Alexcpdk
Indlæg: 121
Tilmeldt: 12/11/2006 kl. 00:19
Geografisk sted: Næstved

Nepenthes miranda

Indlæg af Alexcpdk » 11/9/2016 kl. 19:37

Hej jeg har en N. Miranda, som er ved at være for stor til min stue, derfor vil jeg se om den kunne afsættes. Planten er sund og rask. Har haft den i lidt over et år, og den har masser af kander. Den har to "vine" som jeg har klippet spidserne af på, så den ikke løb for langt væk. Derud over har den 3 basale skud, hvor kanderne pt. Er ca. 15cm. Den er i en kokus fiber-jern hænge ampel. Jeg tænker 300kr eller bytte med endten Paphiopedilum spicerianum, eller phragmipedium pearcei. Jeg kan ikke uploade billeder her på siden, så send mig en mail på Alex_ditt16@hotmail.com hvis den har interesse. Med venlig hilsen Alexander Dittmer
Med venlig hilsen
Alexander Dittmer

Besvar