Boardet er indtil videre lukket for tilgang af nye brugere.

Vi har i det seneste årstid haft problemer med, at rigtig mange fordækte personer opretter falske profiler på boardet og bruger det til spam eller linker til sider med mistænkeligt indhold. Vi bruger rigtig meget tid på at forhindre dette og på at rydde op efter disse personer.

Trafikken på boardet og antallet af nye 'reelle' brugere er faldet drastisk de seneste år og står ikke mål med ovennævnte indsats. Derfor har vi besluttet at lukke for tilgangen af nye brugere mens vi tænker over, hvordan vi løser problemet på en overkommelig måde. Eksisterende brugere kan fortsat logge på og bruge boardet som sædvanligt.

Egon & Henrik

vanda coerulea supra (lord rothschild's variety)

Er der en orkide, du bare ikke kan leve uden? Har du for mange planter eller er der noget andet orkiderelateret, du ønsker/har i overskud? Så er det her, du kan annoncere. Kun for private!
Besvar
Brugeravatar
ChristianMPJ
Indlæg: 61
Tilmeldt: 14/5/2014 kl. 18:35
Geografisk sted: Nykøbing Falster

vanda coerulea supra (lord rothschild's variety)

Indlæg af ChristianMPJ » 16/2/2017 kl. 16:06

Jeg var inde på youtube og så Jerry Fischer fra orchid limiteds vise hans flotte vanda coerulea supra (lord rothschild's variety) og sådan en kunne være dejlig at få fat på men kan ikke rigtig finde den på internettet selvfølgelig bortset fra orchids limited hjemmesiden. Nogen der ved hvor man købe denne variant henne?
Er kun interesseret i de Botaniske orchideer

Besvar