Boardet er indtil videre lukket for tilgang af nye brugere.

Vi har i det seneste årstid haft problemer med, at rigtig mange fordækte personer opretter falske profiler på boardet og bruger det til spam eller linker til sider med mistænkeligt indhold. Vi bruger rigtig meget tid på at forhindre dette og på at rydde op efter disse personer.

Trafikken på boardet og antallet af nye 'reelle' brugere er faldet drastisk de seneste år og står ikke mål med ovennævnte indsats. Derfor har vi besluttet at lukke for tilgangen af nye brugere mens vi tænker over, hvordan vi løser problemet på en overkommelig måde. Eksisterende brugere kan fortsat logge på og bruge boardet som sædvanligt.

Egon & Henrik

Voksemedie

Her kan du dele dine erfaring med "våde" gromedier (f.eks. greenmix), samt spørge og diskutere tekniske aspekter.
Besvar
willy
Indlæg: 1
Tilmeldt: 4/3/2012 kl. 11:53

Voksemedie

Indlæg af willy » 4/3/2012 kl. 12:08

I haven har jeg en stub med godt blødt trævlet træ.
Tænkte på anvende det som voksemedie for orkideer.
Spørgsmålet er om det er sundt for planten såvel som for os mennesker.
Sansynligvis er der en voldsom masse svampespore m.v.
Nogen som har viden om og/eller erfaringer med det?
(Foruden træet er blødt og trævlet er det faktisk også ret dekorativt i glaspotter).
Mv.
Willy

Brugeravatar
Egon K P
Indlæg: 3633
Tilmeldt: 1/3/2007 kl. 19:42
Geografisk sted: Aarhus N

Indlæg af Egon K P » 5/3/2012 kl. 21:32

Velkommen til.

Trævlet træ vil jo nok meget hurtigt formulde, i princippet kan du godt bruge det, du skal dog hurtigt ompotte, da det meget hurtigt forsvinder. Når først det formulder, så vil rødderne på de fleste orkideer få det for fugtigt, så du risikerer, at de rådner. De svampe, der er i det døde træ, kan i værste fald også trives både i dine orkideer og i dit indendørs træværk, som spær mm., nok ikke lige noget, dit forsikringsselskab vil synes om! :lol:

Vil du have det ind, evt. til bunden i en juledekoration eller andet, så kan du jo lægge træet i atamonvand, og hælde kogende vand på det, så det er i det varme vand så længe som muligt. Så slår du måske svampene ihjel! :roll:
Mvh Egon

Besvar