Boardet er indtil videre lukket for tilgang af nye brugere.

Vi har i det seneste årstid haft problemer med, at rigtig mange fordækte personer opretter falske profiler på boardet og bruger det til spam eller linker til sider med mistænkeligt indhold. Vi bruger rigtig meget tid på at forhindre dette og på at rydde op efter disse personer.

Trafikken på boardet og antallet af nye 'reelle' brugere er faldet drastisk de seneste år og står ikke mål med ovennævnte indsats. Derfor har vi besluttet at lukke for tilgangen af nye brugere mens vi tænker over, hvordan vi løser problemet på en overkommelig måde. Eksisterende brugere kan fortsat logge på og bruge boardet som sædvanligt.

Egon & Henrik

Jeg kan ikke oploade billeder

Skriv her, hvis du har problem med forumet, forslag og kommentarer til hvordan forumet kan blive endnu bedre.
Besvar
Christine
Indlæg: 11
Tilmeldt: 15/5/2009 kl. 11:36
Geografisk sted: Amager

Jeg kan ikke oploade billeder

Indlæg af Christine » 17/5/2009 kl. 17:36

Hej hej
Jeg kan ikke oploade billeder, trods det, at de kun fylder ca. 80 kb. Det er jpg filer, så der skulle ikke være noget problem. Det virker bare ikke.
Det er øv, øv, øv :cry:
Mvh Christine Stampe

Brugeravatar
Lars Roed
Indlæg: 127
Tilmeldt: 11/4/2009 kl. 08:40
Geografisk sted: Sakskøbing
Kontakt:

Indlæg af Lars Roed » 17/5/2009 kl. 20:17

Ja, Christine..

Jeg har haft det samme problem nu i et par dage, :cry: jeg håber også problemet bliver løst....
Hilsen
Lars Roed
www.orkideer.mono.net

Brugeravatar
Egon K P
Indlæg: 3633
Tilmeldt: 1/3/2007 kl. 19:42
Geografisk sted: Aarhus N

Indlæg af Egon K P » 17/5/2009 kl. 23:18

Jeg sender lige en pb til Mads, så skulle det gerne komme til at fungere igen. :wink:
Mvh Egon

Christine
Indlæg: 11
Tilmeldt: 15/5/2009 kl. 11:36
Geografisk sted: Amager

Indlæg af Christine » 18/5/2009 kl. 10:38

Det lyder supergodt :D
Mvh Christine Stampe

Christine
Indlæg: 11
Tilmeldt: 15/5/2009 kl. 11:36
Geografisk sted: Amager

Indlæg af Christine » 20/5/2009 kl. 20:48

Her onsdag aften kan jeg stadig ikke oploade billeder hulk :cry: Glæder mig til det kommer i orden.
Mvh Christine Stampe

Brugeravatar
Ellen
Indlæg: 191
Tilmeldt: 5/7/2006 kl. 21:21
Geografisk sted: Skive

Indlæg af Ellen » 21/5/2009 kl. 09:08

Har du kompimeret billedet? Er det for stort, kan det lade sig gøre.

Lars Jensen
Indlæg: 770
Tilmeldt: 17/6/2006 kl. 06:33
Geografisk sted: Eget Falster
Kontakt:

Indlæg af Lars Jensen » 21/5/2009 kl. 09:12

Har også prøvet et par gange uden held
Mvh
Lars

Brugeravatar
Egon K P
Indlæg: 3633
Tilmeldt: 1/3/2007 kl. 19:42
Geografisk sted: Aarhus N

Indlæg af Egon K P » 21/5/2009 kl. 11:04

Jeg fik en pb'er tilbage fra Mads 18/5, at han ville kikke på problemet hurtigst muligt. Måske er det lidt mere drilagtigt, end som så. Jeg forsøgte også lige at sætte et billede ind, for at se, hvad der skete, og den satte tilsyneladende selv lidt ekstra på filnavnet, og så er det jo klart, at den ikke kan finde filen efterfølgende i min mappe. Men, Mads skulle være over problemet, så må vi jo bare vente på, at det løser sig.
Mvh Egon

Christine
Indlæg: 11
Tilmeldt: 15/5/2009 kl. 11:36
Geografisk sted: Amager

Indlæg af Christine » 21/5/2009 kl. 18:56

Hej Ellen

Kig øverst i tråden. Billederne fylder ikke mere end 78 kb og er jpg, men det funger ikke :cry: Håber, det bliver løst.
Men ellers tak for rådet :D
Mvh Christine Stampe

Brugeravatar
Mads
Moderator
Indlæg: 178
Tilmeldt: 1/7/2006 kl. 11:32
Geografisk sted: Århus C

Nu skulle det virke igen...

Indlæg af Mads » 7/6/2009 kl. 17:48

Beklager den lange sagsbehandlingstid...

Besvar