Boardet er indtil videre lukket for tilgang af nye brugere.

Vi har i det seneste årstid haft problemer med, at rigtig mange fordækte personer opretter falske profiler på boardet og bruger det til spam eller linker til sider med mistænkeligt indhold. Vi bruger rigtig meget tid på at forhindre dette og på at rydde op efter disse personer.

Trafikken på boardet og antallet af nye 'reelle' brugere er faldet drastisk de seneste år og står ikke mål med ovennævnte indsats. Derfor har vi besluttet at lukke for tilgangen af nye brugere mens vi tænker over, hvordan vi løser problemet på en overkommelig måde. Eksisterende brugere kan fortsat logge på og bruge boardet som sædvanligt.

Egon & Henrik

fejl

Skriv her, hvis du har problem med forumet, forslag og kommentarer til hvordan forumet kan blive endnu bedre.
Irmaline
Indlæg: 1034
Tilmeldt: 30/10/2007 kl. 18:16
Geografisk sted: Midtjylland
Kontakt:

fejl

Indlæg af Irmaline » 27/5/2012 kl. 14:02

Er der nogen af jer andre der får denne meddelse

Failed sending email :: PHP ::

DEBUG MODE

Line : 234
File : emailer.php

Den sætter det godt nok ind på forum men den kommer med denne fejlmeddelse hver gang :roll:

PA48
Indlæg: 417
Tilmeldt: 28/3/2007 kl. 12:07
Geografisk sted: Brøndby

Indlæg af PA48 » 27/5/2012 kl. 16:08

Hej Irma

Jeg har fået den 2 gange.

Den ene gang kom mit indlæg ikke ind.

Hilsen Per

Brugeravatar
SirLonewolf
Indlæg: 1473
Tilmeldt: 19/3/2009 kl. 18:26
Geografisk sted: Odense
Kontakt:

Indlæg af SirLonewolf » 27/5/2012 kl. 16:48

Jeg har også fået den nogle dage i træk. Hver gang har den oprettet indlægget.
Det er dog et par dage siden sidst
Mvh
.::. Jimmy "SirLonewolf" .::. Orkidé-entusiast .::.

Min orkidé-dagbog: http://orkidedagbog.ribi.dk

Irmaline
Indlæg: 1034
Tilmeldt: 30/10/2007 kl. 18:16
Geografisk sted: Midtjylland
Kontakt:

Indlæg af Irmaline » 27/5/2012 kl. 17:10

okay så er det ikke kun mig den sidste jeg lige satte ind da gjore den det heller ikke :roll:

monicakasandra
Indlæg: 324
Tilmeldt: 7/6/2011 kl. 08:34
Geografisk sted: Rødovre
Kontakt:

Indlæg af monicakasandra » 27/5/2012 kl. 17:25

Så jeg ikke alene om det kan jeg høre

Brugeravatar
Egon K P
Indlæg: 3633
Tilmeldt: 1/3/2007 kl. 19:42
Geografisk sted: Aarhus N

Indlæg af Egon K P » 27/5/2012 kl. 23:01

Jeg har også oplevet det et par gange, men, fordi indlægget alligevel dukkede op, har jeg ikke gjort noget ved det!

Fortsætter det, så sig lige til i denne tråd igen, så kontakter jeg Mads. Jeg kan se, at du oplevede, at indlægget ikke kom med Per, tak for den oplysning, hvis jeg skal have fat i Mads! :wink:

Nå, jeg fik endnu en fejlmelding, da jeg satte dette indlæg ind, så, nu har jeg skrevet til Mads, så holder det nok snart op. Han kan jo være på ferie, så husk at kopiere jeres indlæg de næste par dage, før I trykker på "Udfør", så har I det, hvis nu det forsvinder! :wink:
Mvh Egon

Brugeravatar
SirLonewolf
Indlæg: 1473
Tilmeldt: 19/3/2009 kl. 18:26
Geografisk sted: Odense
Kontakt:

Indlæg af SirLonewolf » 28/5/2012 kl. 02:25

Ja, der fik jeg den igen da jeg svarede på en tråd.

...og igen ved dette svar :evil:
Mvh
.::. Jimmy "SirLonewolf" .::. Orkidé-entusiast .::.

Min orkidé-dagbog: http://orkidedagbog.ribi.dk

Brugeravatar
helleasc
Indlæg: 868
Tilmeldt: 28/1/2009 kl. 16:22
Geografisk sted: Veddinge Bakker, Vestsjælland

Indlæg af helleasc » 28/5/2012 kl. 12:56

Jeg får stadig fejlmeddelelse. Og en anden ting: Der kommer ingen email, når der er svar på de tråde, jeg følger.
Der ku' nok godt klemmes én mere ind :)

Facebookgruppe: https://www.facebook.com/groups/orkidesjov/

Brugeravatar
Erna
Indlæg: 1361
Tilmeldt: 12/8/2009 kl. 05:24
Geografisk sted: Skibby

Indlæg af Erna » 28/5/2012 kl. 13:58

Mads har nok ikke nået at kigge på den endnu.

Med hensyn til manglende email, så er det ikke et nyt "problem" det har jeg aldrig fået, det er jo til at leve med, det har vidst været oppe og vende et par gange.

Forleden dag var det heller ikke muligt at komme på forumet via forsiden, men det har åbenbart løst sig.
Med venlig hilsen
Erna

Brugeravatar
Egon K P
Indlæg: 3633
Tilmeldt: 1/3/2007 kl. 19:42
Geografisk sted: Aarhus N

Indlæg af Egon K P » 28/5/2012 kl. 22:14

Der bliver kikket på det i morgen, har jeg fået at vide. Så må vi se, om alle problemerne løser sig efterfølgende.
Mvh Egon

Brugeravatar
Egon K P
Indlæg: 3633
Tilmeldt: 1/3/2007 kl. 19:42
Geografisk sted: Aarhus N

Indlæg af Egon K P » 1/6/2012 kl. 17:05

Så skulle fejlen vist være rettet, er den ikke det, skriv det lige i denne tråd, så kan jeg sende feedback om det! :wink:
Mvh Egon

Brugeravatar
SirLonewolf
Indlæg: 1473
Tilmeldt: 19/3/2009 kl. 18:26
Geografisk sted: Odense
Kontakt:

Indlæg af SirLonewolf » 1/6/2012 kl. 17:25

Nu tjekker jeg lige om det virker, samtidig med jeg kan fortælle, at jeg fik en mail om du havde besvaret denne tråd, Egon. Det er første gang det virker for mig med de mails, så noget er der da blevet rettet :wink:

...og jeg fik ikke en fejl denne gang, så det ser også ud til at være rettet :D
Mvh
.::. Jimmy "SirLonewolf" .::. Orkidé-entusiast .::.

Min orkidé-dagbog: http://orkidedagbog.ribi.dk

Brugeravatar
Egon K P
Indlæg: 3633
Tilmeldt: 1/3/2007 kl. 19:42
Geografisk sted: Aarhus N

Indlæg af Egon K P » 1/6/2012 kl. 17:39

Jeg fik også lige min første mail her på forumet om, at du havde besvaret tråden. Så, det er jo dejligt, at flere småting er blevet rettet på én gang. :P
Mvh Egon

Brugeravatar
helleasc
Indlæg: 868
Tilmeldt: 28/1/2009 kl. 16:22
Geografisk sted: Veddinge Bakker, Vestsjælland

Indlæg af helleasc » 1/6/2012 kl. 20:20

Jeg får stadig ingen mail, og det har jeg altid fået før.
Der ku' nok godt klemmes én mere ind :)

Facebookgruppe: https://www.facebook.com/groups/orkidesjov/

Brugeravatar
Egon K P
Indlæg: 3633
Tilmeldt: 1/3/2007 kl. 19:42
Geografisk sted: Aarhus N

Indlæg af Egon K P » 2/6/2012 kl. 09:56

Der er jo noget, der kunne tyde på, at der nu er byttet om på, hvem der får mailen, og, hvem der ikke får den, skal vi lige se tiden an, om der dukker flere detaljer op? :roll:
Mvh Egon

Besvar