Boardet er indtil videre lukket for tilgang af nye brugere.

Vi har i det seneste årstid haft problemer med, at rigtig mange fordækte personer opretter falske profiler på boardet og bruger det til spam eller linker til sider med mistænkeligt indhold. Vi bruger rigtig meget tid på at forhindre dette og på at rydde op efter disse personer.

Trafikken på boardet og antallet af nye 'reelle' brugere er faldet drastisk de seneste år og står ikke mål med ovennævnte indsats. Derfor har vi besluttet at lukke for tilgangen af nye brugere mens vi tænker over, hvordan vi løser problemet på en overkommelig måde. Eksisterende brugere kan fortsat logge på og bruge boardet som sædvanligt.

Egon & Henrik

Lykkelig over at have fundet dette forum idag

Skriv her, hvis du har problem med forumet, forslag og kommentarer til hvordan forumet kan blive endnu bedre.
Besvar
Jette Theilgaard
Indlæg: 5
Tilmeldt: 2/6/2012 kl. 09:57

Lykkelig over at have fundet dette forum idag

Indlæg af Jette Theilgaard » 2/6/2012 kl. 10:24

Hej.
Jeg er så glad for at have fundet dette forum idag. Har nemlig store problemer med grønt slim i bund af mine krukker og jeg elsker mine gamle orkideer. Er flyttet til midt Sverige og de aner ikke et dug om orkideer i de butikker jeg har her. Håber på gode råd og er glad for at læse andres indlæg. Tusind tak for denne side.

Brugeravatar
SirLonewolf
Indlæg: 1473
Tilmeldt: 19/3/2009 kl. 18:26
Geografisk sted: Odense
Kontakt:

Indlæg af SirLonewolf » 2/6/2012 kl. 10:37

Hej Jette.

Velkommen til. Vi skal da prøve at hjælpe så godt vi kan herinde, selvom jeg godt nok ikke er en af de mest erfarende herinde, men så er der heldigvis en masse andre der er eksperter :D
Mvh
.::. Jimmy "SirLonewolf" .::. Orkidé-entusiast .::.

Min orkidé-dagbog: http://orkidedagbog.ribi.dk

Brugeravatar
helleasc
Indlæg: 868
Tilmeldt: 28/1/2009 kl. 16:22
Geografisk sted: Veddinge Bakker, Vestsjælland

Indlæg af helleasc » 2/6/2012 kl. 11:55

Velkommen til Jette. Du er kommet til det rigtige sted. Der er mennesker hér, som har haft orkideer i 30+ år. Du skal bare spørge. :wink:

Hvis der er grønt slim i bunden af dine potter, tyder det på, at de kunne trænge til en ompotning. Hvis du ikke har helt styr på den proces, er det beskrevet i rigtig mange tråde hér på forum. Der skal kun søges en lille smule :D
Der ku' nok godt klemmes én mere ind :)

Facebookgruppe: https://www.facebook.com/groups/orkidesjov/

Brugeravatar
Egon K P
Indlæg: 3633
Tilmeldt: 1/3/2007 kl. 19:42
Geografisk sted: Aarhus N

Indlæg af Egon K P » 2/6/2012 kl. 12:42

Ja, så kopierer jeg lige lidt af din tekst fra din introduktion herind, Jette, da du der har beskrevet dit problem lidt anderledes.

"Har dog problem med grønt slim i bunden af mine glaskrukker som jeg har søgt råd om her på siden. Jeg tror at jeg har lavet fejl fordi jeg omplantede til glaskrukker fra betonkrukker."

Hvis ikke der er huller i bunden af dine glaskrukker, så vil der ophobes vand i bunden, lyset vil få alger til at stortrives deri, de har alle de næringsstoffer, lys, fugt og varme, de skal bruge, for at eksplodere i vækst. Kan du hælde al vandet ud, en halv times tid efter du har vandet, så vil det måske stoppe, dog skal du lige have orkideerne og pottemediet op først, og gjort dem grundigt rene.

Måske du samtidig skal ompotte dem, som Helle foreslår. Nedbrudt pottemateriale vil også afgive næring til algerne i bunden.

Nå, så fandt jeg dit problem endnu en gang, Jette, der hvor det burde ligge, jeg vil foreslå, at vi fremover besvarer det fremlagte problem i denne tråd:

http://forum.orkideer.dk/viewtopic.php? ... highlight=
Mvh Egon

Brugeravatar
Hanne Ingerslev
Indlæg: 104
Tilmeldt: 3/8/2012 kl. 14:47
Geografisk sted: Charlottenlund

Popow ?

Indlæg af Hanne Ingerslev » 3/8/2012 kl. 18:56

Jeg er mægtig glad for at have fundet dette forum. Siden Sjælland Orkideforenings udstilling i Bernstorffsparken sidste år har jeg haft stor interesse for orkideer.

Jeg vandt en danserindeorkide ved tombolaen, og den er ved at blomstre igen til min store glæde.

Jeg har set i et indlæg om køb hos Popow. Er det nemt at købe orkideer på den måde? Er det ikke hundedyrt? Hvor befinder firmaet sig?

Er der specielle orkide-gartnerier på sjælland?

Venlig hilsen Hanne Ingerslev

Brugeravatar
helleasc
Indlæg: 868
Tilmeldt: 28/1/2009 kl. 16:22
Geografisk sted: Veddinge Bakker, Vestsjælland

Indlæg af helleasc » 3/8/2012 kl. 19:33

Jamen velkommen til Hanne. Du skal nok blive hooked. Det lyder godt med din gevinstorkide. Jeg spillede også, men vandt ingenting. Skidt, så købte jeg bare i stedet :wink: :wink:

Det er såmænd let nok at købe over Internettet, men lettest når man kan betale via Paypal. Enkelt og let.

Popow er absolut en af de billigste tyske forhandlere, kun 8,90 Euro fra området Hannover.
Men kig på forums startside, der er et punkt der hedder Links til orkide sider. Der får du mange gode forslag. :D :D
Der ku' nok godt klemmes én mere ind :)

Facebookgruppe: https://www.facebook.com/groups/orkidesjov/

Brugeravatar
Egon K P
Indlæg: 3633
Tilmeldt: 1/3/2007 kl. 19:42
Geografisk sted: Aarhus N

Indlæg af Egon K P » 3/8/2012 kl. 19:46

Velkommen til, Hanne.

Det var vist en flot udstilling, de lavede der sidste år.

Jeg vil tillade mig at kalde din danserindeorkide for Oncidium, eller en hybrid med denne, så er der måske lidt flere, der ved, hvilken smuk orkide du vandt!

Popow finder du her: http://www.popow-orchids.com/

Har gartnerieri langt nede i Tyskland.

Det er ikke sværere end at handle alt muligt andet på nettet, så længe du holder dig indenfor EU, og, der skulle Tyskland jo gerne være! Jeg fik 9 orkideer hjem derfra for en uge siden, 8,50€ i porto, det er vist ikke hundedyrt. Det der kan blive hundedyrt, er, hvis ikke du kan beherske dig, og køber vildt ind! :lol:

Popow kalder sig lepantes på ebay, og byder du ind på nogle af hans orkideer, der kan ses her, http://www.ebay.de/sch/lepantes/m.html? ... ksid=p3686 , så kan du formentligt også få lov til at købe ekstra med fra hans hjemmeside til samme porto!

Du kan finde en orkidebutik i København, se her: http://www.orkideimperiet.dk/

Ellers er der Orkidegartneriet i Fredensborg, der er åbent hus om 2 uger, men, du kan også bare besøge gartneriet i morgen, hvis du vil: http://www.orchidegartneriet.dk/
Mvh Egon

Irmaline
Indlæg: 1034
Tilmeldt: 30/10/2007 kl. 18:16
Geografisk sted: Midtjylland
Kontakt:

Indlæg af Irmaline » 3/8/2012 kl. 20:07

Også et velkomme fra mig ja som Egon siger det er kun hunde dyrt hvis man ikke kan beherske sig :lol: men orkideer har det med at snige sig ned i indkøbskurven :roll: .

Besvar