Boardet er indtil videre lukket for tilgang af nye brugere.

Vi har i det seneste årstid haft problemer med, at rigtig mange fordækte personer opretter falske profiler på boardet og bruger det til spam eller linker til sider med mistænkeligt indhold. Vi bruger rigtig meget tid på at forhindre dette og på at rydde op efter disse personer.

Trafikken på boardet og antallet af nye 'reelle' brugere er faldet drastisk de seneste år og står ikke mål med ovennævnte indsats. Derfor har vi besluttet at lukke for tilgangen af nye brugere mens vi tænker over, hvordan vi løser problemet på en overkommelig måde. Eksisterende brugere kan fortsat logge på og bruge boardet som sædvanligt.

Egon & Henrik

Problemer

Skriv her, hvis du har problem med forumet, forslag og kommentarer til hvordan forumet kan blive endnu bedre.
Besvar
Irmaline
Indlæg: 1034
Tilmeldt: 30/10/2007 kl. 18:16
Geografisk sted: Midtjylland
Kontakt:

Problemer

Indlæg af Irmaline » 10/12/2013 kl. 19:03

Jeg ved ikke om jeg kan sætte dette ind men nu prøver jeg .
Jeg har flere dage prøvet at sætte en kommentar ind men den har nægtet at fuldføre det :(
Måske der er andre som har samme problem og det måske har noget at gøre med den stilhed der er på forum folk giver måske op .

Irmaline
Indlæg: 1034
Tilmeldt: 30/10/2007 kl. 18:16
Geografisk sted: Midtjylland
Kontakt:

Re: Problemer

Indlæg af Irmaline » 10/12/2013 kl. 19:04

Det var 3gang inden det lykkedes .
Den skrev .
Der optrådte en SQL - fejl

angatyr
Indlæg: 170
Tilmeldt: 11/5/2007 kl. 14:29
Geografisk sted: Blistrup
Kontakt:

Re: Problemer

Indlæg af angatyr » 10/12/2013 kl. 23:47

SQL serverens log indeholder intet brugbart.
Jeg kan se nogle statuskoder med fejl fra webserveren - men ikke hvad der præcist gik galt.
Klokken er mange nu - jeg kigger på det, så snart jeg får tid.
Morituri te salutant

henrik

Irmaline
Indlæg: 1034
Tilmeldt: 30/10/2007 kl. 18:16
Geografisk sted: Midtjylland
Kontakt:

Re: Problemer

Indlæg af Irmaline » 29/12/2013 kl. 11:33

Jeg tror jeg selv har fundet ud af hvorfor jeg ikke har kunnet sætte ind på forum .
Det er mig selv der har dummet mig jeg har brugt de smily som står i min iPad og ikke dem som står på forum jeg har lige lavet et par prøver og det er virker ikke hvis jeg bruger smily fra min iPad men eller gør det :cry: så sorry håber det måske kan hjælpe andre hvis nogen er lige så ubetænksomme som mig

Brugeravatar
Egon K P
Indlæg: 3632
Tilmeldt: 1/3/2007 kl. 19:42
Geografisk sted: Aarhus N

Re: Problemer

Indlæg af Egon K P » 29/12/2013 kl. 16:04

Godt du fandt ud af det Irma! :D
Mvh Egon

angatyr
Indlæg: 170
Tilmeldt: 11/5/2007 kl. 14:29
Geografisk sted: Blistrup
Kontakt:

Re: Problemer

Indlæg af angatyr » 29/12/2013 kl. 17:03

Ja, det ville have taget mig mindst et halvt år og en sommer at gennemskue :)
Morituri te salutant

henrik

Besvar

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst