Boardet er indtil videre lukket for tilgang af nye brugere.

Vi har i det seneste årstid haft problemer med, at rigtig mange fordækte personer opretter falske profiler på boardet og bruger det til spam eller linker til sider med mistænkeligt indhold. Vi bruger rigtig meget tid på at forhindre dette og på at rydde op efter disse personer.

Trafikken på boardet og antallet af nye 'reelle' brugere er faldet drastisk de seneste år og står ikke mål med ovennævnte indsats. Derfor har vi besluttet at lukke for tilgangen af nye brugere mens vi tænker over, hvordan vi løser problemet på en overkommelig måde. Eksisterende brugere kan fortsat logge på og bruge boardet som sædvanligt.

Egon & Henrik

Ophavsret!

Skriv her, hvis du har problem med forumet, forslag og kommentarer til hvordan forumet kan blive endnu bedre.
Besvar
Brugeravatar
Egon K P
Indlæg: 3633
Tilmeldt: 1/3/2007 kl. 19:42
Geografisk sted: Aarhus N

Ophavsret!

Indlæg af Egon K P » 5/1/2014 kl. 00:18

Jeg har skrevet lidt sammen med Christian Schousboe, efter jeg i min opstart her på forumet åbenbart misforstod, hvad ophavsretten gik ud på! Da jeg mange gange har skrevet pb'er til andre, der har sat ulovlige billeder mm. ind på forumet for at få det ulovlige indhold fjernet, så linker jeg her til de regler, der er omkring ophavsret! Jeg er jo ikke den eneste, der kan have svært ved at finde rundt i reglerne!

http://www.ubva.dk/files/pdf/ubva-pub-o ... ndere1.pdf

Det er skrevet på ganske almindeligt sprog, så man behøver ikke være jurist, for at forstå det.

Brug af andres billeder, tekster mm. kræver som udgangspunkt en tilladelse fra ejeren af det pågældende materiale, den kan ofte være svær at få, men et link til teksten eller billedet er tilladt. Resten kan læses via linket ovenfor.”
Mvh Egon

Besvar