Boardet er indtil videre lukket for tilgang af nye brugere.

Vi har i det seneste årstid haft problemer med, at rigtig mange fordækte personer opretter falske profiler på boardet og bruger det til spam eller linker til sider med mistænkeligt indhold. Vi bruger rigtig meget tid på at forhindre dette og på at rydde op efter disse personer.

Trafikken på boardet og antallet af nye 'reelle' brugere er faldet drastisk de seneste år og står ikke mål med ovennævnte indsats. Derfor har vi besluttet at lukke for tilgangen af nye brugere mens vi tænker over, hvordan vi løser problemet på en overkommelig måde. Eksisterende brugere kan fortsat logge på og bruge boardet som sædvanligt.

Egon & Henrik

osmose vand

Spørg her hvis du har generelle dyrkningsmæssige problemer eller kommentarer.
Besvar
Larssh
Indlæg: 58
Tilmeldt: 6/1/2013 kl. 23:52
Geografisk sted: Vestsjælland

osmose vand

Indlæg af Larssh » 22/3/2013 kl. 17:28

Hej allesammen er rendt ind i det problem at jeg er løbet tør for regnvand, jeg har så fundet et sted hvor de sælger osmose vand, mit spørgsmål er så om det er det samme som omvendt osmose vand ? Håber ikke spørgsmålet er for langt ude :? på forhånd tak Larssh
Mvh Lars s h

Daniel26
Indlæg: 48
Tilmeldt: 25/4/2014 kl. 12:53

Re: osmose vand

Indlæg af Daniel26 » 25/4/2014 kl. 17:57

Hejsa Lars. Der er ingen forskel på det overhovedet :-)
Bar husk at bland 25% almindelig postevand i for at få en lille smule kalk i, selvfølgelig alt efter hvilke orkideer du har :-)
Mvh Daniel.

Besvar