Boardet er indtil videre lukket for tilgang af nye brugere.

Vi har i det seneste årstid haft problemer med, at rigtig mange fordækte personer opretter falske profiler på boardet og bruger det til spam eller linker til sider med mistænkeligt indhold. Vi bruger rigtig meget tid på at forhindre dette og på at rydde op efter disse personer.

Trafikken på boardet og antallet af nye 'reelle' brugere er faldet drastisk de seneste år og står ikke mål med ovennævnte indsats. Derfor har vi besluttet at lukke for tilgangen af nye brugere mens vi tænker over, hvordan vi løser problemet på en overkommelig måde. Eksisterende brugere kan fortsat logge på og bruge boardet som sædvanligt.

Egon & Henrik

Terraie

Spørg her hvis du har generelle dyrkningsmæssige problemer eller kommentarer.
Besvar
anglia4
Indlæg: 6
Tilmeldt: 20/8/2013 kl. 21:02

Terraie

Indlæg af anglia4 » 4/9/2013 kl. 20:58

Hej.

Jeg kunne godt tænke mig at få et terraie nu hvor interessen for alvor er begyndt at melde sig. Er det noget man selv laver eller købes det færdigt.

Mv
John jensen
John Jensen

Brugeravatar
Egon K P
Indlæg: 3633
Tilmeldt: 1/3/2007 kl. 19:42
Geografisk sted: Aarhus N

Re: Terraie

Indlæg af Egon K P » 5/9/2013 kl. 03:51

Hej John.

Du kan godt selv lave det, hvis du enten får skåret glasset, eller selv kan skære det ud af et gammelt vindue.

Men, du kan også købe det færdigt, der er et par stykker, der laver terrarier også på specialmål.

http://www.terrariemesteren.dk/Salg-af- ... arier.aspx

http://www.terrariebutikken.com/

Laver du selv terrariet, så skal der være udluftning i det, både for neden og oven, ellers rådner planterne. Få en udluftningsrist med meget små huller, det nedsætter risikoen for uønskede dyr i terrariet!

Du kan få vandingsanlæg til terrarierne, og dertil kan der bores huller i glasset, jo højere, du bygger terrariet, jo mere lys skal der på, hvis du søger på terrarie her på forumet, finder du flere, der har, eller har haft terrarier, der står lidt om, hvilke erfaringer de efterhånden har gjort sig.
Mvh Egon

Besvar