Boardet er indtil videre lukket for tilgang af nye brugere.

Vi har i det seneste årstid haft problemer med, at rigtig mange fordækte personer opretter falske profiler på boardet og bruger det til spam eller linker til sider med mistænkeligt indhold. Vi bruger rigtig meget tid på at forhindre dette og på at rydde op efter disse personer.

Trafikken på boardet og antallet af nye 'reelle' brugere er faldet drastisk de seneste år og står ikke mål med ovennævnte indsats. Derfor har vi besluttet at lukke for tilgangen af nye brugere mens vi tænker over, hvordan vi løser problemet på en overkommelig måde. Eksisterende brugere kan fortsat logge på og bruge boardet som sædvanligt.

Egon & Henrik

Nyt skud

Spørg her hvis du har generelle dyrkningsmæssige problemer eller kommentarer.
Besvar
Tilde
Indlæg: 11
Tilmeldt: 14/9/2009 kl. 17:55
Geografisk sted: København nv

Nyt skud

Indlæg af Tilde » 19/10/2013 kl. 11:53

Hejsa,

Jeg har her til morgen opdaget et nyt skud på min orkide - meget spændende :-) - kan jeg gøre noget for at 'hjælpe' den - omplante så den kommer op i lyset, lade den være eller noget helt tredje?

Mvh. Tilde
Vedhæftede filer
image.jpg
image.jpg (37.07 KiB) Vist 3915 gange

Brugeravatar
Egon K P
Indlæg: 3633
Tilmeldt: 1/3/2007 kl. 19:42
Geografisk sted: Aarhus N

Re: Nyt skud

Indlæg af Egon K P » 19/10/2013 kl. 21:37

Jeg har lidt svært ved at se, hvor skuddet sidder, er det i bunden af planten, eller er det en Keiki? Det kan være lidt svært at dele et sideskud fra, uden at risikere at ødelægge begge halvdele, men en keiki kan jo klippes af på stilken, når den har nogle 4-5 cm lange rødder. I begge tilfælde holder du de delte planter til den tørre side et døgns tid, så lukker de sårene igen, så der ikke kommer bakterier eller svampe ind i planterne.
Mvh Egon

Besvar