Boardet er indtil videre lukket for tilgang af nye brugere.

Vi har i det seneste årstid haft problemer med, at rigtig mange fordækte personer opretter falske profiler på boardet og bruger det til spam eller linker til sider med mistænkeligt indhold. Vi bruger rigtig meget tid på at forhindre dette og på at rydde op efter disse personer.

Trafikken på boardet og antallet af nye 'reelle' brugere er faldet drastisk de seneste år og står ikke mål med ovennævnte indsats. Derfor har vi besluttet at lukke for tilgangen af nye brugere mens vi tænker over, hvordan vi løser problemet på en overkommelig måde. Eksisterende brugere kan fortsat logge på og bruge boardet som sædvanligt.

Egon & Henrik

Andre der har prøvet det ?.

Vil din plante ikke blomstre eller er der andre problemer, så stil dit spørgsmål her.
Brugeravatar
helleasc
Indlæg: 868
Tilmeldt: 28/1/2009 kl. 16:22
Geografisk sted: Veddinge Bakker, Vestsjælland

Indlæg af helleasc » 26/8/2012 kl. 13:36

Hej Lene, og velkommen til forum.
Du skal bare være tålmodig med dine orkideer, for jeg går ud fra, at der er tale om Phalaenopsis. Hvis de har blomstret meget længe, tager de en pause inden næste omgang. Du skal ikke være bange for, at de ikke kan mere. Orkideer kan blomstre til de dør af det.

Forresten vil jeg anbefale dig at starte en ny tråd, ved at klikke på nyt emne under det relevante emne. Det kan i dette tilfælde være Blomstringsproblemer

Hér fortsætter du i en tråd, som en anden bruger har startet, og det kan give lidt forvirring.

Du er meget velkommen til at uploade dine billeder under Vis dine orkideer Du skal bare være opmærksom på, at der er en øvre grænse for billedstørrelse.
Der ku' nok godt klemmes én mere ind :)

Facebookgruppe: https://www.facebook.com/groups/orkidesjov/

Besvar