Boardet er indtil videre lukket for tilgang af nye brugere.

Vi har i det seneste årstid haft problemer med, at rigtig mange fordækte personer opretter falske profiler på boardet og bruger det til spam eller linker til sider med mistænkeligt indhold. Vi bruger rigtig meget tid på at forhindre dette og på at rydde op efter disse personer.

Trafikken på boardet og antallet af nye 'reelle' brugere er faldet drastisk de seneste år og står ikke mål med ovennævnte indsats. Derfor har vi besluttet at lukke for tilgangen af nye brugere mens vi tænker over, hvordan vi løser problemet på en overkommelig måde. Eksisterende brugere kan fortsat logge på og bruge boardet som sædvanligt.

Egon & Henrik

Hvordan får jeg orkideen til at sætte flere blomsterstængler

Vil din plante ikke blomstre eller er der andre problemer, så stil dit spørgsmål her.
Besvar
Gvest2010
Indlæg: 2
Tilmeldt: 17/1/2013 kl. 09:40

Hvordan får jeg orkideen til at sætte flere blomsterstængler

Indlæg af Gvest2010 » 26/1/2013 kl. 18:41

Hej
Nogen der kan hjælpe mig? Jeg ville gerne have nogle af mine orkideer til at sætte flere blomsterstængler. Flere af den er købt med tre- fire stængler, men sætter efterfølgende kun en stængel. Kan jeg tvinge til til at sætte flere?

Brugeravatar
Egon K P
Indlæg: 3633
Tilmeldt: 1/3/2007 kl. 19:42
Geografisk sted: Aarhus N

Indlæg af Egon K P » 26/1/2013 kl. 23:38

Med tiden sætter den muligvis et par stængler af gangen, kan du "holde" liv i de gamle, så de forgrener sig, så vil der jo også med tiden komme flere og flere stængler, så længe de gamle fortsætter.

At få mange skafter på planten igen, bliver nok svært, den har haft de optimale betingelser med varme, lys, luftfugtighed, gødning mm i gartneriet, hvor den kommer fra, med de betingelser kan de ofte få flere skafter på dem på en gang, det kræver dog en vis størrelse af planten. Der vil formentligt være alt fra 1 til 4-5 skafter på samme bord, når de skal sælges, så bliver de sorteret efter antal skafter, og dermed også med priserne. :wink:
Mvh Egon

Besvar